Η Γη της Ελιάς: Αθώα ή ένοχη η Αθηνά; Η ετυμηγορία έφτασε

Η Γη της Ελιάς: Αθώα ή ένοχη η Αθηνά; Η ετυμηγορία έφτασεΗ ετυμηγορία του δικαστηρίου για την Αθηνά έρχεται απόψε στη «Γη της Ελιάς». Αθώα ή ένοχη; Τι θα αποφασίσουν οι δικαστές και οι ένορκοι;

Η Αθηνά κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου. Ο δικηγόρος της Ηρώς είναι ετοιμοπόλεμος και κατηγορεί ευθέως την Αθηνά για τη δολοφονία του Δημήτρη.

«Πήγε να τον σκοτώσει και το έκανε. Θα πει ίσως κάποιος ότι μετά τον φόνο θα αποκαλύπτονταν η ανυπαρξία της συγγένειας και τι να κάνει; Να αφήσει διαρκώς τον τυχάρπαστο να την εκβιάζει και να της αποσπά μεγάλα ποσά; Το διακινδύνευσε, άλλωστε με τον Καπράλο νεκρό μπορούσε να λέει ό,τι θέλει. Το είχε δηλώσει εξάλλου στη Μαργαρίτα ότι κάθε θαύμα τρεις μέρες θα λέγανε, θα λέγανε, θα το ξεχνούσαν. Χρήματα πάντως δε θα έχανε. Κύριε πρόεδρε, κύριοι δικαστές, κύριοι ένορκοι, σας καλώ με την απόφασή σας να τιμωρήσετε αυτήν την γυναίκα, η οποία καταπάτησε κάθε έννοια ηθικής κι η οποία έφτασε στο έγκλημα ψυχρά κι υπολογισμένα», αναφέρει ο δικηγόρος.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Να σου ζήσει Ελένη

Η απόφαση, όμως, ανήκει στους ενόρκους και τους δικαστές. Οι ανατροπές δεν τελειώνουν στη «Γη της Ελιάς» κι η Αθηνά περιμένει με αγωνία να μάθει εάν θα γυρίσει πίσω στις φυλακές ή το σπίτι της.

Οι μέρες περνούν δύσκολα στο κελί, αφού η γυναίκα υποφέρει στη φυλακή. Οι επιθέσεις συνεχίζονται κι η Αθηνά δεν μπορεί να ηρεμήσει, αφού την χτυπούν αλύπητα οι συγκρατούμενές της.

Θα καταφέρει ο Λυκούργος να την αθωώσει; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Εύα ψάχνει σπίτι στη Μάνη – Η Αρετή καραδοκεί

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *