Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς

Σασμός: Ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της ΑργυρώςΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σταύρος απαγάγει το παιδί του Αστέρη και της Αργυρώς.

Ο Αστέρης φεύγει απ’ το σπίτι του μη αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη και η Αργυρώ το μαθαίνει σε μία απρόσμενη συνάντηση μαζί του. Αυτό όμως που αγνοεί είναι πως την παρακολουθεί ο Παύλος, ο Σταύρος φτάνει στα όρια του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

Στο μνημόσυνο του Άγγελου ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του. Η Αργυρώ εντωμεταξύ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της: Σε χρειάζομαι με στήριξες όταν ένιωθα αβοήθητη, του λέει ζητώντας του να μείνει κοντά της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει σκηνή επειδή την χώρισε ο Χρήστος

Σασμός 15-16: Η σύλληψη του δολοφόνου πέφτει σαν βόμβα!

Όλα μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο και η Αργυρώ θα βρεθεί για μια ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα, η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων.

Για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω οι τέσσερις τους δείχνει να μην μπορεί να συνυπάρχουν στον ίδιο χώρο με αποτέλεσμα η ένταση ανάμεσα στα δύο ζευγάρια να κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο θα το αποφύγουν;

Παρά τις προσπάθειες της Αργυρώς να κρατήσει ζωντανό το γάμο της με τον Σταύρο εκείνος διαπιστώνει πως οι δυο τους δεν θα γίνουν ποτέ ευτυχισμένοι. Όταν μια μέρα μάλιστα την βλέπει σε τρυφερές στιγμές με τον Αστέρη, τυφλώνεται από ζήλεια και θυμό θεωρώντας πως η Αργυρώ τον κοροϊδεύει.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 146 , 147 , 148

Σασμός 15-16: Η σύλληψη του δολοφόνου πέφτει σαν βόμβα!

Έτσι αποφασίζει να την χτυπήσει εκεί που πονάει περισσότερο, πάνω στην τρέλα του αρπάζει το μικρό Πετρή και εξαφανίζεται με την Αργυρώ να χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της: Θα πεθάνω αν πάθει κάτι κακό το παιδί μου πως μπόρεσε να μου το κάνει αυτό; λέει κλαίγοντας η Αργυρώ με τον Αστέρη να της ορκίζεται πως θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει τον γιο τους, θα τα καταφέρει;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *