Σασμός: μπαράζ εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια

Σασμός: μπαράζ εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια

Σασμός: μπαράζ εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια

Σασμός: η Βασιλική προσπαθεί κι αυτή να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει.

“Σε παρακαλώ αγόρι μου, φύγε πήγαινε πίσω στο Ηράκλειο, δεν θέλω να μείνεις στο χωριό ούτε λεπτό.

Νικηφόρε, σε εξορκίζω μείνε μακριά από όλα αυτά”, του λέει με μεγάλη αγωνία. Ωστόσο στο μυαλό του Νικηφόρου γυρίζει ο θάνατος του πατέρα του και στον φονιά που δεν βρέθηκε ακόμα. Παίρνει το όπλο και φεύγει στο Ηράκλειο.Σασμός:

μπαράζ εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια

Σασμός: Η Άσπα παγιδεύει τον Κώστα

Όταν πήγαινε στο σπίτι του η κοπέλα του, Τζένη, βλέπει το όπλο και αναστατώνεται. Τον ρωτάει τι το θέλει. Ταραγμένη, αμέσως ενημερώνει την Βασιλική. Της τηλεφωνεί και της λέει: “Πρέπει να του μιλήσετε, κυκλοφορεί με το όπλο πάνω του, φοβάμαι μη γίνει κανένα κακό”.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Χαμός με Σταύρο και Αστέρη στα επόμενα επεισόδια

Εν τω μεταξύ, η πιθανότητα να είναι κάποιος άλλος ο δολοφόνος του Άγγελου, δίνει ελπίδες στον Μαθιό πως η μάνα του θα αφεθεί ελεύθερη.

Λίγο αργότερα, ο Μαθιός και η Στέλλα προσπαθούν να πείσουν τον Αστέρη πως η Καλλιόπη είναι αθώα, όμως εκείνος δεν πιστεύει λέξη.

 

Σασμός: μπαράζ εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια

 

Όμως ο Αντώνης Φραγκιαδάκης έχει αρκετούς λόγους για να πιστέψει στην αθωότητας της κι έτσι λοιπόν στρέφει τις έρευνες στον Κώστα. Του στήνει παγίδα με δόλωμα την Άσπα, η οποία παρά τις προσπάθειες της Αργυρώς να μην το κάνει, δέχεται.

Το σχέδιο του Αντώνη μπαίνει σε εφαρμογή και ο Κώστας πέφτει στην παγίδα. Η σύλληψη του πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στην Άνω Ποριά.Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός…

Διαβάστε Επίσης  To αύριο μας ανήκει: Ώρες αγωνίας! Η Έλλη δέχεται δολοφονική επίθεση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Η πίεση της εισαγγελέα οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ την ίδια στιγμή η ταυτότητα της γυναίκας που κρατάει την τύχη της καπετάνισσας στα χέρια της είναι η απόλυτη ανατροπή. Εισαγγελέας στην υπόθεση δολοφονίας του Άγγελου Βρουλάκη, είναι η πρώην γυναίκα του Παύλου, Αμαλία.

Λίγο αργότερα, η Αμαλία θα μιλήσει στον Αντώνη για την υπόθεση κι όλα όσα θα ακούσει ο αστυνόμος θα τον προβληματίσουν και θα στρέψει τις έρευνες του άλλου ζητώντας βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να φτάσει στον πραγματικό δολοφόνο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *