Η γη της ελιάς: “βόμβα” Αλκμήνης για Κωνσταντίνο στην Ισμήνη!

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, η Ισμήνη χώρισε με τον Κωνσταντίνο γιατί αυτός έδινε κρυφά χρήματα στην μητέρα της. Η κοπέλα δεν δέχτηκε ότι όλο αυτό γινόταν πίσω από την πλάτη της κι έτσι επέλεξε τον χωρισμό λίγο πριν από τον γάμο τους. Η Αλκμήνη έχει εκφράσει ανοιχτά τον θαυμασμό της για τον Κωνσταντίνο αρκετές φορές και τον θεωρεί “κελεπούρι”

.η!

Η γη της ελιάς: η Αλκμήνη ζητάει την άδεια της Ισμήνης

Η Αλκμήνη πηγαίνει στο εργαστήριο, όπου βρίσκεται η Ισμήνη και το πρώτο που κάνει είναι να αναφέρει τον Κωνσταντίνο που περνούσε κάθε πρωί από εκεί, πριν χωρίσουν:«Αχ που είναι ο Κωνσταντίνος που μας έφερνε πρωί πρωί τα φρέσκα τα κρουασάν! Ένδοξες μέρες! Θέλω να σου πω κάτι.. Αλλά φοβάμαι μη σε σοκάρω. Το μόνο που μας έλειπε τώρα είναι να τσακωθούμε και ο δύο μας! Σκεφτόμουν.. Αν ο χωρισμός σας είναι τελεσίδικος.. και προκειμένου να τον τυλίξει καμιά άλλη.. Μπορώ να δοκιμάσω την τύχη μου; Ο Κωνσταντίνος είναι κελεπούρι από τα λίγα, στο έχω πει πολλές φορές! Μην παρεξηγείς τον τρόπο μου! Εγώ έτσι τα λέω, φάτσα φόρα! Θα προτιμούσες να κινηθώ πισώπλατα;»

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο;

«Είναι ζήτημα χρόνου να περάσει στην επόμενη. Δες το εντελώς ρεαλιστικά.. Ο άνθρωπος έχει προσόντα, είναι εμφανίσιμος, έχει τον τρόπο του, όλο το πακέτο δηλαδή! Τα σκουπίδια της μιας, ο θησαυρός της άλλης δεν λένε;; Είδες τι έπαθα με τον Πότη! Έπεσα στις εκπτώσεις και δεν είχα τι να πω! Με τον Κωνσταντίνο συνεννοούμαστε.. Μόνο αν μου δώσεις πράσινο φως θα το προχωρήσω. Αν νιώθεις άβολα, το ξεχνάμε!»

Η Ισμήνη θεωρούσε πως ήταν προετοιμασμένη να ακούσει τα πάντα αλλά αυτό την σόκαρε πραγματικά:«Τι εννοείς; Δεν το πιστεύω αυτό που ακούω! Δεν μου έχουν ζητήσει ποτέ την άδεια να πλευρίσουν κάποιον πρώην μου! Κι είπες να προσφερθείς εσύ, για να μείνει στην οικογένεια! Για κάτσε ρε Αλκμήνη! Δηλαδή τόσο καιρό τον έβλεπες με άλλα μάτια; Αλλά τι; Τον κρατάς πόρτα για τον χειμώνα; Τα έχω χαμένα! Κάνε ότι νομίζεις.. Εγώ μια φορά έχω τελειώσει μαζί του.»Η γη της ελιάς: “βόμβα” Αλκμήνης για Κωνσταντίνο στην Ισμήνη!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Ντίνα αντιμέτωπη με την αλήθεια

 

Αργότερα η Αλκμήνη παίρνει τηλέφωνο μπροστά στην Ισμήνη τον Κωνσταντίνο:«Η Ισμήνη είναι αποφασισμένη να μην ξαναγυρίσει σε σένα. Να πιούμε έναν καφέ να τα πούμε από κοντά; Το βράδυ ε; Ε τότε θα με κεράσεις ποτάκι, θα είμαι εκεί! Φιλιά!». Η Ισμήνη είναι φανερά μαγκωμένη, αμήχανη, αλλά χαμογελάει…Η γη της ελιάς: “βόμβα” Αλκμήνης για Κωνσταντίνο στην Ισμήνη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *