Η Γη της Ελιάς – Αθηνά: «Ενέδωσα στην ανάγκη μου να ξανανιώσω γυναίκα»

Η απολογία της Αθηνάς ξεκινά στη «Γη της Ελιάς» κι η γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με τις κατηγορίες εναντίον της. Η δολοφονία του Δημήτρη έφερε στο φως και άλλα ψέματα, τα οποία οδήγησαν την Αθηνά στη φυλακή. Η Γη της Ελιάς – Αθηνά: «Ενέδωσα στην ανάγκη μου να ξανανιώσω γυναίκα»

Πολλοί της γύρισαν την πλάτη κι η Αθηνά βρέθηκε ολομόναχη να μαζεύει τα σπασμένα. Οι μέρες και οι νύχτες στη φυλακή είναι δύσκολες. Ο εφιάλτης έχει ήδη ξεκινήσει κι η Αθηνά δηλώνει έτοιμη να πει την αλήθεια στο δικαστήριο για τον Δημήτρη.

Διαβάστε Επίσης  Η γη της ελιάς. Έγκλημα, ο Ισίδωρος άλλαξε τη διαθήκη του Ιπποκράτη!

Μπορεί να ήταν εραστής της, αλλά δεν τον σκότωσε ποτέ. Η Μαργαρίτα κι η Μαρία πιστεύουν την Αθηνά κι είναι σίγουρες ότι η γυναίκα δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει κάτι τέτοιο, στη «Γη της Ελιάς».

«Όταν κατέβηκα στη δουλειά για Αθήνα, συνάντησα τον Δημήτρη Καπράλη. Θα το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ, για να μην υπάρξει κανείς που να πει ότι φτιασιδώνω την αλήθεια. Ενέδωσα στην ανάγκη μου να ξανανιώσω γυναίκα, να ξανανιώσω ζωντανή. Το κάλεσμα της φύσης μερικές φορές είναι πάρα πολύ δυνατό. Κι έτσι δεν μπόρεσα τότε να αντισταθώ. Μετά από αυτά άρχισαν οι τύψεις…».

Η συνέχεια της σειράς έρχεται απόψε στις 21:00 με την σοκαριστική απολογία της Αθηνάς. Τι θα αποφανθεί το δικαστήριο; Και ποιες θα είναι οι συνέπειες των λεγόμενών της;Η Γη της Ελιάς – Αθηνά: «Ενέδωσα στην ανάγκη μου να ξανανιώσω γυναίκα»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς SPOILER: Αυτός Είναι Ο Πατέρας Της Αντιγόνης – Το Νέο Που Θα Συνταράξει Τη Μάνη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση