Σασμός: Ο γάμος Μαρίνας και Αντώνη διαλύεται πριν καν γίνει

Σασμός: Ο γάμος Μαρίνας και Αντώνη διαλύεται πριν καν γίνει

Σασμός: Ο γάμος Μαρίνας και Αντώνη διαλύεται πριν καν γίνει

 

Κι όμως, το αγαπημένο μας αυτό ζευγάρι θα περάσει από 40 κύματα.

Ενώ όλα είναι ευνοϊκά και η ηρωίδα μας έχει πάρει την μεγάλη απόφαση, όλα ανατρέπονται ξανά, μέσα σε μια στιγμή. Ο γάμος της Μαρίνας και του Αντώνη διαλύεται στη σειρά Σασμός, με τρόπο άσχημο για τους πρωταγωνιστές.

Για άλλη μια φορά, η Θοδώρα θα βάλει το χεράκι της, καταστρέφοντας την ευτυχία πολλών. Θέλοντας να διαλύσει τον Πετρή με τα ίδια της τα χέρια, αδιαφορεί για τις συνέπειες και φέρνει τον πανικό σε πολλά σπίτια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης παραχωρεί τους ελαιώνες του στον Στάθη

Πηγαίνει στο τμήμα και ανακοινώνει στον Αντώνη πως ο Πέτρος Βρουλάκης σκότωσε τον Στεφανή!

Η ίδια έχει κάνει ιδιαίτερη προετοιμασία νωρίτερα, με αποτέλεσμα να κάνει τον Αντώνη να αμφισβητεί το ίδιο του το ένστικτο!

Όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν μπει σε ετοιμασίες για τον γάμο του με την Μαρίνα Βρουλάκη, την μητέρα του φονιά. Πώς θα της το πει αυτό; Πως θα της αποκαλύψει πως οι έρευνες στρέφονται ξανά, μέσα στο ίδιο της το σπίτι;

 

Έξαλλη η Μαρίνα

Η Μαρίνα δε θα αργήσει να ανακαλύψει πως ο αγαπημένος της υποψιάζεται ξανά την οικογένειά της. Δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Αντώνης θέτει στο επίκεντρο το ίδιο της το παιδί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αυτή η γυναίκα κολάζει τον Αποστόλη

Ο Αντώνης θα προσπαθήσει να της εξηγήσει. Όλα, όμως, είναι μάταια. Η Θοδώρα έχει καταφέρει να καταστρέψει τους Βρουλάκηδες, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τόσο τον Πετρή, όσο και την μητέρα του.

Ο γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας μπαίνει στον πάγο, με την υπόθεση του Στεφανή Σταματάκη να ανοίγει ξανά, στη σειρά Σασμός.

Ποια στάση θα κρατήσει ο Πέτρος απέναντι στην καταστροφή που πλησιάζει;

 

Σασμός: Ο γάμος Μαρίνας και Αντώνη διαλύεται πριν καν γίνει

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *