Άγρια Γη 16-17: ο Άρης αντικρίζει τον αδερφό του

Άγρια Γη 16-17: ο Άρης αντικρίζει τον αδερφό του

Άγρια Γη 16-17: ο Άρης αντικρίζει τον αδερφό του

 

Άγρια Γη: Ο Γιώργος αρχίζει να υποψιάζεται την κρυφή ζωή της Όλγας

Τα επεισόδια 16 και 17 της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια Γη που θα προβληθούν Δευτέρα 10 και Τρίτη 11 Οκτωβρίου.

Ο Γιώργος φωτογραφίζει πιθανά στοιχεία που μπορεί να ενοχοποιήσουν τον Άρη, αλλά δεν καταφέρνει να βρει τα κλεμμένα χρήματα….

 

Άγρια Γη 16-17: ο Άρης αντικρίζει τον αδερφό του

 

Άγρια Γη – 10/10 Επεισόδιο 16
Επεισόδιο 16

Παράλληλα, ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει λόγια στον Κωστή για τον Άρη, για να τον πάρει με το μέρος του, αλλά ο Άρης καταφέρνει να δείξει ότι νοιάζεται πραγματικά κι έτσι να έρθει πιο κοντά και με την Ελπίδα.

Ο Λουκάς παίρνει τα αποτελέσματα του DNA που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά επιμένει ότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί πριν αποκλειστεί το ενδεχόμενο του φόνου. Επισκέπτεται τον Αλέξη και προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να τον ανακρίνει, αλλά εμφανίζεται η Όλγα που με αυτοπεποίθηση τον διώχνει προστατεύοντας έτσι τον Αλέξη.

Διαβάστε Επίσης  Κώστας Κόκλας – Υρώ Μανέ ξανά μαζί σε σειρά της τηλεόρασης

Ο Μιχάλης πληροφορείται ότι είναι πολύ πιθανό να βρήκαν τον αδερφό του Άρη.

Εν τω μεταξύ, ο Χρήστος απειλεί την Όλγα ότι αν κινδυνεύσει ξανά η ζωή του θα αποκαλύψει τα πάντα για την απαγωγή του Νικόλα ενώ ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι κρατάει τον Αλέξη στο χέρι και πώς αν δεν μείνουν μαζί θα τον στείλει στη φυλακή.

 

Άγρια Γη – 11/10 Επεισόδιο 17
Επεισόδιο 17

Ο Άρης, αναστατωμένος απ’ τις πληροφορίες του Μιχάλη για τον Λεωνίδα, αποφασίζει να πάει μαζί του στην Αθήνα για να τον συναντήσει. Η Ελπίδα αντιδρά στις κατηγορίες του Στέφανου για τον Αλέξη.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός της Μυρτάλης – Σκηνές σοκ

Εκείνος όμως επιμένει να την εκβιάζει να μείνει μαζί του. Ο Αντώνης ζητά απ’ τον Γιώργο να ερευνήσει για την ιδιωτική ζωή της Όλγας, αφού υποψιάζεται πως τον απατά. Εκείνη δέχεται κι άλλα ανώνυμα παζλ, ενώ ο Χρήστος δίνει μια σημαντική πληροφορία στον Άρη για την Όλγα.

Η Ελπίδα προχωρά σε αίτηση διαζυγίου, αλλά η ομολογία του Αλέξη για το ατύχημα που στέρησε τη ζωή του πελάτη του και οι εκβιασμοί του Στέφανου, τη φρενάρουν.

Ο Γιώργος αρχίζει να υποψιάζεται την κρυφή ζωή της Όλγας, ενώ ο Άρης αντικρίζει με αγωνία τον νεαρό άντρα που μπορεί να είναι ο αδερφός του.

 

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *