Η γη της ελιάς: Σοκ για τους Βρεττάκους, τους παίρνουν την Αγγελική!


Τα ανοικτά μέτωπα και οι υποθέσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη είναι πολλές στη Γη της ελιάς. Μια από αυτές είναι ο ερχομός της μικρής Αγγελικής στο σπίτι των Βρεττάκων. Η Αντιγόνη γνωρίζει την μικρή και το μητρικό ένστικτο ξυπνάει. Είναι το βιολογικό παιδί της και αυτό δεν αλλάζει. Θα αρχίσει να ζηλεύει και να διεκδικεί περισσότερες επαφές με την μικρή. Κι εκεί που θα νομίζουμε πως τα έχουμε δει όλα η υπόθεση θα πάρει άλλη τροπή που θα φέρει νέες εξελίξεις…Η γη της ελιάς: Σοκ για τους Βρεττάκους, τους παίρνουν την Αγγελική!

Η γη της ελιάς: ο πατέρας της Αγγελικής την διεκδικεί!

Ο Αποστόλης Τότσικας έρχεται στη Γη της Ελιάς και φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογένεια των Βρεττάκων. Υποδύεται τον Σωκράτη Δρακόπουλο, ο οποίος είναι επιτυχημένος έμπορος και ζει στην Σουηδία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μπαίνει ο δίδυμος αδερφός του Ιάκωβου;

Φτάνει στην Μάνη για επαγγελματικούς λόγους. Συγκεκριμένα θέλει να ασχοληθεί με εξαγωγές ελαιολάδου στη Σουηδία. Μια τυχαία συνάντηση με τον έρωτα του παρελθόντος, την Αντιγόνη, θα ανοίξει πληγές. Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλες τις εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η γη της ελιάς…

Μαθαίνει από την ίδια πως είναι βιολογικός πατέρας της μικρής Αγγελικής και είναι έτοιμος να διεκδικήσει το παιδί του. Εκείνος όταν έφυγε δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη. Θεωρεί πως εξαπατήθηκε και απαιτεί τεστ DNA. Ο Μάνος και η Μαρίνα που έχουν υιοθετήσει την μικρή, βρίσκονται σε απόγνωση, όπως και ο Ισίδωρος.

 

Όμως σε πολύ δύσκολη θέση θα βρεθεί και η Αντιγόνη όταν ο Σωκράτης θα μάθει για την υιοθεσία και θα θα απαιτήσει από εκείνη να τον βοηθήσει να πάρει την κόρη του, πηγαίνοντας κόντρα στην οικογένεια Βρεττάκου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αναλυτικά τα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας εώς 05/05/23

Στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας: Η δίκη δεν ξεκινάει καλά για την Αθηνά καθώς ο εισαγγελέας αναφέρει στην πρόεδρο το επεισόδιο στη φυλακή αλλά και το αυτοσχέδιο μαχαίρι που βρέθηκε κάτω από το κρεβάτι της. Αργότερα η απολογία της Αθηνάς είναι συγκινητική.

Η Αντιγόνη επισκέπτεται το σπίτι του Ισίδωρου και βλέπει αγκαλιά τον Μάνο και την Μαρίνα με την Αγγελική. Φεύγει, πάει προς το σπίτι την προλαβαίνει ο Ισίδωρος και κλαίει στην αγκαλιά του.

Η Μυρτάλη βλέπει από μακριά τον Κουράκο με την Ευτυχία να μιλούν, θυμάται πως η Ιουλία της είπε ότι ο Γιώργης κοιτάει κάποια άλλη με ενδιαφέρον και θυμώνει μαζί τους.Η γη της ελιάς: Σοκ για τους Βρεττάκους, τους παίρνουν την Αγγελική!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *