Η Γη της Ελιάς: Τρόμος με το σπίτι των Βρεττάκων – Ποιος το αγοράζει;

Η Γη της Ελιάς: Τρόμος με το σπίτι των Βρεττάκων – Ποιος το αγοράζει;Μία απόφαση αναμένεται να αλλάξει πολλά στις ζωές των πρωταγωνιστών. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να πουλήσει το σπίτι των Βρεττάκων, με σκοπό να κερδίσει κάποια έσοδα, αλλά και να κάνει μία νέα αρχή, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Τρόμος με το σπίτι των Βρεττάκων – Ποιος το αγοράζει;

Όλη η οικογένεια συμφωνεί και οι διαδικασίες ξεκινούν. Η μόνη που είναι κάθετη ως προς αυτό είναι η Αναστασία, η οποία δε μπορεί να διανοηθεί πως το αρχοντικό που ζούσε ο Ιπποκράτης θα περάσει σε άλλα χέρια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 81, 82, 83, 84

Η Αθηνά βρίσκεται στη φυλακή και δε φέρει λόγο για τη συγκεκριμένη αγοραπωλησία. Άλλωστε, κανείς δε θα της επιτρέψει να επιστρέψει στην παλιά της οικία, μετά την αποφυλάκισή της.

Η Γη της Ελιάς: Τρόμος με το σπίτι των Βρεττάκων – Ποιος το αγοράζει;

Πράγματι, οι μέρες περνούν και ο Ισίδωρος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του με το σπίτι των Βρεττάκων, στην γη της ελιάς. Βέβαια, αυτό δε θα του βγει σε καλό, καθώς ο νέος αγοραστής έρχεται για να βάλει τους πρωταγωνιστές σε νέες περιπέτειες.Η Γη της Ελιάς: Τρόμος με το σπίτι των Βρεττάκων – Ποιος το αγοράζει;

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Χωρίς επεισόδιο σήμερα κι ο λόγος δεν είναι το Debate

Που θα μείνει η Αναστασία και τι θα αλλάξει στις ζωές τους; Θα αποβεί αυτή η κίνηση μοιραία για τη συνέχεια; Όλοι διχάζονται και ο κίνδυνος τους πλησιάζει..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *