Η Γη της Ελιάς: Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον σύζυγο της Μαργαρίτας

Η Γη της Ελιάς: Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον σύζυγο της ΜαργαρίταςΗ Γη της Ελιάς: Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον σύζυγο της Μαργαρίτας

Μία επίσκεψη – φωτιά θα δεχτεί η Μαργαρίτα, στα επόμενα επεισόδια. Ένας άνθρωπος από τα παλιά θα της χτυπήσει την πόρτα, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή στη ζωή της. Ο πρώην σύζυγός της επιστρέφει μετά από καιρό, μπαίνοντας για τα καλά στην καθημερινότητά της.

          Η Γη της Ελιάς: Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον σύζυγο της Μαργαρίτας

Όλα θα αλλάξουν ξανά. Ο σύζυγος της Μαργαρίτας την είχε εγκαταλείψει στο παρελθόν, με το παιδί στην αγκαλιά. Είχε εξαφανιστεί, χωρίς να αφήσει σημεία ζωής. Η Μαργαρίτα αναγκάστηκε να παλέψει, να δουλέψει σκληρά για να μη λείψει τίποτα στον Αλέξη της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο άντρας της βάζει τέλος στον γάμο τους

Ο άνθρωπος αυτός επιστρέφει μετά από χρόνια και είναι ακόμη περισσότερο μπλεγμένος. Ο λόγος που είχε εξαφανιστεί, ήταν επειδή τον κυνηγούσαν. Τώρα γυρίζει και ζητάει την βοήθεια της Μαργαρίτας, βάζοντάς την σε μπελάδες.

Η Γη της Ελιάς: Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον σύζυγο της Μαργαρίτας

Σύμφωνα με το TV O’Clock, ο ηθοποιός που έρχεται στην γη της ελιάς, είναι ο Σταύρος Λούρας. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους θεατρικούς ηθοποιούς στην Κύπρο, ενώ στην Ελλάδα έχει παίξει στις δραματικές σειρές “Τα πέντε Κλειδιά” και “Όρκος Σιωπής”.

Διαβάστε Επίσης  H Γη Της Ελιάς Επεισόδια: Κωνσταντίνος Και Λυκούργος Στο Επίκεντρο Των Εξελίξεων

Ο Σταύρος Λούρας θα υποδυθεί τον σύζυγο της Μαργαρίτας, ο οποίος κρύβει πολλά μυστικά στην γη της ελιάς. Πόσο θα επηρεάσει την υπόθεση της αγαπημένης μας σειράς;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *