Παγιδευμένοι: Ένα σκουλαρίκι αποκαλύπτει τον δολοφόνο

Παγιδευμένοι: Ένα σκουλαρίκι αποκαλύπτει τον δολοφόνοΗ υπόθεση εξελίσσεται στο νέο επεισόδιο των Παγιδευμένων σήμερα (4/10) και νέα στοιχεία έρχονται στο φως που μπορεί να ανατρέψουν όλα όσα θεωρούσαν δεδομένα οι εμπλεκόμενη στην ιστορία. Τι βρίσκει η Άννα που μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση της δολοφονίας;

Οι εντάσεις ενισχύονται ολοένα και περισσότερο με τους πρωταγωνιστές να βρίσκονται απέναντι σε σοκαριστικές αποκαλύψεις. Η Άννα προσπαθεί να φτάσει στην αλήθεια, μέσω του Θοδωρή, με τον δικό της, αντισυμβατικό τρόπο έχοντας, όμως, να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Στρατής κακοποιεί άσχημα την Ρηνιώ – Σε σοκ ο Ιάσονας

Υπ. Υγείας: Οδηγίες για τον αντιγριπικό εμβολιασμό

Θα της πει, τελικά, ο Θοδωρής την αλήθεια για τη μοιραία νύχτα του εγκλήματος; Στο τρέιλερ για το νέο επεισόδιο των «Παγιδευμένων» που θα δούμε σήμερα (4/10) βλέπουμε τη Μυρτώ να καλεί σε άσχημη σωματική και ψυχολογική κατάσταση τον Θοδωρή και να του ζητάει βοήθεια.

 

Παγιδευμένοι : Γιατί Άννα και Δημήτρης κάνουν λευκό γάμο;

Την ίδια στιγμή, η Ελένη εξακολουθεί να χάνει τα λογικά της και βλέπει τη Μυρτώ μπροστά της ζωντανή. Ο Κοσμάς από την άλλη υποψιάζεται ότι η Άννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του. Ο άντρας θα βγει εκτός ελέγχου μόλις μάθει την αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Οι Ψυχοκόρες – Β’ κύκλος: Πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Στέφανος δεν καλεί την Αρετή στο γάμο του

Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων, ο Δημήτρης και η Άννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσά τους. Η συνέχεια της σειράς έρχεται απόψε στις 22:00 στον ANT1 για να καθηλώσει. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *