Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Στέφανος δεν καλεί την Αρετή στο γάμο του

Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Στέφανος δεν καλεί την Αρετή στο γάμο τουΟ γάμος του Στέφανου και της Ελένης πλησιάζει στη «Γη της Ελιάς», αλλά απούσα από αυτόν θα είναι η Αρετή. Γιατί ο Στέφανος επιλέγει να μην καλέσει την ίδια του τη μάνα σε αυτή τη στιγμή χαράς;

Ο Στέφανος κι η Αρετή είχαν πολύ καλές σχέσεις, ενώ μάλιστα ο Στέφανος είχε υποστηρίξει πολλές φορές τη μητέρα του. Στην κόντρα με τον πατέρα του είχε πάρει το μέρος της μάνας του και είχε έρθει σε τεράστια σύγκρουση μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Επιστροφή Του Πετρή Ισοπεδώνει Την Μαρίνα

Ωστόσο, ο Στέφανος δεν άργησε να συνειδητοποιήσει ότι η Αρετή περισσότερο κακό του έκανε παρά καλό, αφού έμπαινε εμπόδιο σε κάθε σχέση του. Είχε μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή του και απομάκρυνε όσες κοπέλες πραγματικά αγαπούσε.

Η Αρετή ποτέ δεν αποδέχτηκε την Ελένη και δεν την ήθελε για τον γιο της. Έτσι, ο Στέφανος αποφάσισε να μην καλέσει την Αρετή στο γάμο τους, αφού ξέρει ότι αυτό δε θα είχε καλή εξέλιξη, στη «Γη της Ελιάς».

Διαβάστε Επίσης  Η γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 53 , 54 , 55 , 56 , 57 , 58 , 59

Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Στέφανος δεν καλεί την Αρετή στο γάμο του

Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει στην Ισπανία με όλη την οικογένειά του να τους επισκέπτεται στην Μαδρίτη. Το ζεύγος ζει εκεί ευτυχισμένο με τον Στέφανο και την Ελένη να έχουν προχωρήσει τη ζωή τους.

Στη συνέχεια της σειράς, οι τηλεθεατές θα ταξιδέψουν μαζί με τους πρωταγωνιστές στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για να παρευρεθούν στον μεγάλο γάμο. Πώς θα αντιδράσει η Αρετή μόλις μάθει ότι ο γιος της παντρεύτηκε χωρίς να την καλέσει; Η συνέχεια επί της οθόνης!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *