Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πολιορκεί ξανά την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πολιορκεί ξανά την ΕυτυχίαΟ Κουράκος και η Ιουλία είναι ξανά μαζί στην γη της ελιάς, παρόλο που εκείνη σκέφτεται άλλον και εκείνος σκέφτεται την Ευτυχία.  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πολιορκεί ξανά την Ευτυχία

Ενώ και οι δυο ήταν αισιόδοξοι πως το ειδύλλιο αυτό θα φουντώσει, ο Γιώργης στο τέλος επέστρεψε στην αγκαλιά της συζύγου του. Η Ιουλία από την άλλη υπέκυψε στις πιέσεις του αδελφού της, όσο κι αν μέσα της ήταν αποφασισμένη να λήξει αυτόν τον γάμο.

Διαβάστε Επίσης  Πεθαίνει στον Σασμό και μπαίνει σε νέα σειρά του ALPHA

Κουράκος και Ιουλία ανακοινώνουν σε όλη τη Μάνη πως θα είναι ξανά μαζί. Τα νέα φτάνουν στην Ευτυχία, η οποία καταρρέει στο άκουσμα της είδησης. Γρήγορα αποφασίζει να ξεγράψει τον Γιώργη και να συνεχίσει τη ζωή της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πολιορκεί ξανά την Ευτυχία

Η ανατροπή όμως δε θα αργήσει να έρθει. Η Ιουλία θα συνεχίσει να βλέπει τον Στάθη και ο Κουράκος θα συνεχίσει να τρέφει συναισθήματα για άλλη γυναίκα, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη παίρνει πίσω την περιουσία

Έτσι, παρόλο που το ζευγάρι θα ανακοινώσει και πάλι πως είναι μαζί, οι δυο τους θα ξεπορτίζουν, ζώντας τον απόλυτο έρωτα με άλλους συντρόφους. Ο Κουράκος θα πολιορκήσει ξανά την Ευτυχία, με αποτέλεσμα εκείνη να γίνεται το τρίτο πρόσωπο.Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πολιορκεί ξανά την Ευτυχία

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *