«Ήταν κακότροπος βίαιος και τον συντηρούσε η γυναίκα του»

«Ήταν κακότροπος βίαιος και τον συντηρούσε η γυναίκα του»Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Καβάλας με τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το διπλό έγκλημα στην Καβάλα, με θύμα την 31χρονη Ελληνογερμανίδα και το μόλις 11 μηνών μωρό της.

Ο 56χρονος άντρας πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ πισώπλατα με κυνηγετική καραμπίνα τη σύζυγό του, ενώ το μόλις ενός έτους παιδί τους πυροβόλησε με το μονόκαννο όπλο του και χρησιμοποίησε σκάγια για πουλιά. Ο θάνατος του μωρού ήταν ακαριαίος, ενώ βρέθηκαν στο σώμα του 10 σκάγια, σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Καβάλας, Νίκου Κιφινίδη.

Την ίδια στιγμή, η μητέρα και ο δικηγόρος της δολοφονημένης 31χρονης Άννας αποκάλυψαν ότι η άτυχη κοπέλα φέρεται πως είχε ενισχύσει με μεγάλα χρηματικά ποσά τον 56χρονο κτηνοτρόφο.

«Σαράντα χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια είδα να σκοτώνουν εν ψυχρώ μωρό 11 μηνών»

«Σαράντα χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια είδα να σκοτώνουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό», ήταν μερικά από τα λόγια του έμπειρου ιατροδικαστή, λόγια που πραγματικά συγκλονίζουν και αποτυπώνουν τον ανθρώπινο πόνο που ο ίδιος ένιωσε, βλέποντας το βληθέν σώμα του βρέφους. Οι συνταρακτικές εικόνες που αντίκρυσε και δεν φεύγουν από τη μνήμη του, πιστοποιούν την πρωτοφανή αγριότητα του στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Κιφινίδης, το μωρό αλλά και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα και ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος.

Διαβάστε Επίσης  ΔΕΘ 2018: Αντιδράσεις της αντιπολίτευσης για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού

«Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα. Αυτά προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού», ανέφερε, για να προσθέσει ακολούθως, ότι το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά, ενώ στη γυναίκα, ο φονιάς και μετέπειτα αυτόχειρας, χρησιμοποίησε χοντρά σκάγια για αγριογούρουνα.

Αναφορικά με την απόσταση από την οποία η 31χρονη γυναίκα και το παιδί της δέχτηκαν τους πυροβολισμούς, ο ιατροδικαστής ανέφερε πως ήταν αρκετά κοντινή, υπολογίζοντας τη περίπου στα δύο με τρία μέτρα. Ακολούθως αναφέρθηκε στον δολοφόνο και στη συνέχεια αυτόχειρα, λέγοντας για τον τρόπο που αυτοκτόνησε. «Έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος αλλά μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μία και έξω αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε. Ακολούθως βλήθηκε στο κεφάλι».

«Τον πλήρωνε και τον τάιζε»

Ξεσπά η μητέρα της 31χρονης Άννας, η οποία δολοφονήθηκε με μονόκαννο όπλο στο χωριό Λεκάνη, στην Καβάλα από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος σκότωσε και το μόλις 11 μηνών μωρό τους.

Η μητέρα του θύματος, Ελισάβετ Δημητριάδου, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, έχοντας χάσει μέσα σε μία στιγμή την κόρη και το εγγόνι της. «Πήγαινε στο μαντρί και τον βοηθούσε και εκείνος δεν της είχε δώσει ποτέ ένα μεροκάματο», είπε η μητέρα της, μιλώντας σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων. «Η κόρη μου πλήρωνε και τον τάιζε», λέει σοκαρισμένη.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Εξαφανισμένος ο πατέρας των τριών παιδιών – Στηρίζει ακόμη την γυναίκα του;

Πριν από τρεις μήνες, η 31χρονη, αφού η ίδια είχε γίνει μητέρα και είχε εξαντληθεί από ψυχολογικής άποψης βλέποντας πως οι συνθήκες διαβίωσης δεν ταιριάζουν στο παιδί της, διαπίστωσε πως δεν έχει άλλα χρήματα. Ό,τι οικονομίες είχε η γυναίκα είχαν πάει στην επιχείρηση του πρώην συντρόφου της, η οποία δεν πήγαινε καθόλου καλά. Του είχε δανείσει μάλιστα 15.000 ευρώ.

Ωστόσο, δεν σκόπευε να φύγει για τη Γερμανία με το μωρό, όπως ο 56χρονος δολοφόνος θεωρούσε. Απόδειξη, όταν έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού, οι δικηγόροι της τον διαβεβαίωσαν ότι θα χρειαστεί να μεταβεί στη Γερμανία για να τακτοποιήσει κάτι κληρονομικές υποθέσεις που προέκυψαν από τον θάνατο της γιαγιάς της.

Η κηδεία του 56χρονου πραγματοποιήθηκε το Σάββατο χωρίς να παρευρεθεί κανένας συγγενής του, ούτε καν ο πατέρας του, που εξ’ αρχής είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν επρόκειτο να το κάνει. Όσο για την 31χρονη γυναίκα και το παιδί της, ήδη «ταξιδεύουν» για τη Γερμανία, όπου και θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα αύριο Δευτέρα, η τελετή της κηδείας και η ταφή τους, σύμφωνα με την επιθυμία της μητέρας και γιαγιάς τους, που διαμένει μόνιμα στη χώρα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *