Σασμός: ταραχή, ανατροπή, απόλυτος εφιάλτης

Σασμός: ταραχή, ανατροπή, απόλυτος εφιάλτης

Σασμός: Η ημέρα της κηδείας γίνεται ακόμα πιο μαύρη καθώς το νέο για την επιστροφή του “νεκρού” πηγαίνει από στόμα σε στόμα. Εν τω μεταξύ η Καλλιόπη αναγκάζεται να περάσει σε αποκαλύψεις καθώς η πίεση που της ασκεί η εισαγγελέας είναι μεγάλη. Όμως ακόμα πιο μεγάλη ανατροπή και ταραχή θα φέρει το όνομα της εισαγγελέα.Σασμός: ταραχή, ανατροπή, απόλυτος εφιάλτης

Σασμός: ο Μαθιός επιβεβαιώνει τις υποψίες της Στέλλας

Παράλληλα ο Μαθιός επιβεβαιώνει τις υποψίες της Στέλλας για την μεταμόσχευση νεφρού και η Στέλλα συνειδητοποιεί πόσο πολύ αγαπάει ο Αστέρης την Αργυρώ. Ο Αστέρης δεν μπορεί να αντέξει από τις τύψεις για την μάνα του και πηγαίνει από το σπίτι της Μαρίνας. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σταύρο αλλά και με το Παύλο, κάποιοι θα προσπαθήσουν να τον πείσουν να φύγει και κάποιοι άλλοι κάνουν τα πάντα για να συγκρατήσουν τους Βρουλάκηδες ώστε να μην του επιτεθούν.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ είναι έγκυος

Καθώς το χώμα σκεπάζει τον Άγγελο, ο Παύλος βλέποντας τον πόνο στα μάτια της οικογένειας του ορκίζεται εκδίκηση. Σύντομα δεν θα διστάσει να ξανά κοιτάξει τον Μαθιό κατάματα και να τον προειδοποιήσει πως ο θάνατος του ανιψιού του δεν θα μείνει ατιμώρητος. Οι απειλές που ανταλλάσσουν οι δύο άντρες είναι σκληρές και προμηνύουν την αρχή ενός νέου κύκλου αίματος, τον οποίο δεν μπορεί κανείς να σταματήσει.

Την επόμενη μέρα η Αργυρώ επιτίθεται στην Στέλλα για την απόφαση της να υπερασπιστεί την Καλλιόπη. Παράλληλα όλα όσα λέει η εισαγγελέας Αμαλία Ξενάκη, στον Αντώνη Φραγκιαδάκη τον προβληματίζουν και ζητάει βοήθεια από την Καλλιόπη για να καταφέρει να φτάσει στον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου και να αφεθεί εκείνη ελεύθερη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Ανέστης οδηγείται στην αυτοκαταστροφή

 

Οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι ο απόλυτος εφιάλτης. Ο πάπα Μιχάλης ζητάει από τον Παύλο να μην πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Άγγελου. Μέσα σε όλα αυτά η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο την σχέση της με τον Αντώνη, ενώ την ίδια στιγμή η Βασιλική τρέμει για τυχόν αντίποινα στην οικογένεια της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *