Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πολιορκεί ξανά την Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πολιορκεί ξανά την ΕυτυχίαΟ Κουράκος και η Ιουλία είναι ξανά μαζί στην γη της ελιάς, παρόλο που εκείνη σκέφτεται άλλον και εκείνος σκέφτεται την Ευτυχία.  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πολιορκεί ξανά την Ευτυχία

Ενώ και οι δυο ήταν αισιόδοξοι πως το ειδύλλιο αυτό θα φουντώσει, ο Γιώργης στο τέλος επέστρεψε στην αγκαλιά της συζύγου του. Η Ιουλία από την άλλη υπέκυψε στις πιέσεις του αδελφού της, όσο κι αν μέσα της ήταν αποφασισμένη να λήξει αυτόν τον γάμο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει να πάρει την Αγγελική και να φύγουν για Σουηδία

Κουράκος και Ιουλία ανακοινώνουν σε όλη τη Μάνη πως θα είναι ξανά μαζί. Τα νέα φτάνουν στην Ευτυχία, η οποία καταρρέει στο άκουσμα της είδησης. Γρήγορα αποφασίζει να ξεγράψει τον Γιώργη και να συνεχίσει τη ζωή της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πολιορκεί ξανά την Ευτυχία

Η ανατροπή όμως δε θα αργήσει να έρθει. Η Ιουλία θα συνεχίσει να βλέπει τον Στάθη και ο Κουράκος θα συνεχίσει να τρέφει συναισθήματα για άλλη γυναίκα, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Φανή Αναστασίου επιστρέφει στη δεύτερη σεζόν

Έτσι, παρόλο που το ζευγάρι θα ανακοινώσει και πάλι πως είναι μαζί, οι δυο τους θα ξεπορτίζουν, ζώντας τον απόλυτο έρωτα με άλλους συντρόφους. Ο Κουράκος θα πολιορκήσει ξανά την Ευτυχία, με αποτέλεσμα εκείνη να γίνεται το τρίτο πρόσωπο.Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος πολιορκεί ξανά την Ευτυχία

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *