Η Γη της Ελιάς: Η συγκλονιστική σκηνή που μαχαιρώνουν την Αθηνά στην φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Η συγκλονιστική σκηνή που μαχαιρώνουν την Αθηνά στην φυλακήΕίναι γεγονός! Η Αθηνά, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς, πέφτει για ακόμα μια φορά θύμα μιας πολύ σκληρής επίθεσης καθώς κάποιες άλλες γυναίκες μέσα στην φυλακή θα της επιτεθούν και θα την μαχαιρώσουν. Η Βαγγελιώ τρέχει αμέσως κοντά της για να την βοηθήσει. Πόσο σοβαρή θα είναι η κατάστασή της;

Τι θα δούμε απόψε 2/10 στην Γη της Ελιάς;

Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς, καθώς οι συγκρατούμενές της της κάνουν τη ζωή στη φυλακή μαρτύριο. Παρά τις πολιτικές τους διαφορές, ο Άρης με τον Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στον χρόνο. Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν. Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ο μικρός Σέργιος δίνει spoiler στο 2night Show μπροστά στον Χαρίτο

Η Ισμήνη δεν δίνει στον Κωνσταντίνο τη δεύτερη ευκαιρία που της ζητά. Ο Θανάσης βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πόσο έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μία αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της. Ο Γιώργης δείχνει να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του. Τέλος, οι εντάσεις στη φυλακή συνεχίζονται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά, απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς!

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Χρηστίδης αποκαλύπτει την αλήθεια στην Αμαλία

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *