Σασμός: γιατί πάει ο Παύλος στην πόρτα των Σταματάκηδων;

Σασμός: γιατί πάει ο Παύλος στην πόρτα των Σταματάκηδων;

Σασμός: γιατί πάει ο Παύλος στην πόρτα των Σταματάκηδων;

 

Σασμός επόμενα επεισόδια: Λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου ο Παύλος εμφανίζεται στο σπίτι της οικογένειας του.

Ο Μαθιός θα βρεθεί στην πόρτα του και θα τον απειλήσει. Η Στέλλα θα συγκλονιστεί όταν θα καταλάβει επιτέλους πόσο πολύ αγαπάει ο Αστέρης την Αργυρώ.Σασμός: γιατί πάει ο Παύλος στην πόρτα των Σταματάκηδων;

Σασμός: Η σύλληψη της Καλλιόπης έχει συγκλονίσει όλη την Άνω Ποριά

Η σύλληψη της Καλλιόπης Σταματάκη έχει συγκλονίσει όλη την Άνω Ποριά, βέβαια κρατούν επιφυλάξεις για το πόσο αληθινή είναι η ομολογία της. Την ίδια ώρα ο Μαθιός αφήνεται ελεύθερος και επιστέφει στο σπίτι του. “Μαθιό, ήμουν σίγουρος πως δεν κρύβεσαι εσύ πίσω από αυτό το έγκλημα.

Ήρθε η ώρα να δικαιωθείς και κυρίως να γυρίσεις στη γυναίκα που τόσο αγαπάς. Σε περιμέναμε και κυρίως εκείνη”, του λέει ο Νικηφόρος, διστακτικά, καθώς το βάρος της ομολογίας της Καλλιόπης είναι ασήκωτο.

Η μητέρα τους, που δίκαια όλη την αποκαλούν καπετάνισσα, βρίσκεται φυλακισμένη λίγα χιλιόμετρα μακριά τους παίρνοντας όλη την ευθύνη πάνω της. Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης και η συνεργάτης του Ντίνα κάνουν τα πάντα για να μιλήσει, όμως εκείνη έχει σφραγίσει καλά το στόμα της.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Γεράσιμος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Ελισάβετ

Στο μεταξύ η Στέλλα πηγαίνει τον Αστέρη στο νοσοκομείο κι εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Όλα όσα θα μάθει θα την συνταράξουν.

 

Σασμός: γιατί πάει ο Παύλος στην πόρτα των Σταματάκηδων;

 

Σασμός, όλα τα επεισόδια

Βλέποντας η Μαρίνα και η Αργυρώ την γιαγιά Ειρήνη να ετοιμάσει την υποδοχή του Παυλή της, ανησυχούν, νομίζουν πως η γιαγιά έχει χάσει τα λογικά της. “Γιαγιά μου, τι λες; Μήπως έχεις δει κάποιο όνειρο που σε έχει ταράξει;

Ο θείος Παύλος δεν ζει. Όλοι ξέρουμε ότι πνίγηκε πριν χρόνια στη θάλασσα. Πως είναι δυνατόν να εμφανιστεί μπροστά μας και μάλιστα στο σπίτι μας;” την ρωτάει ήρεμα και γλυκά η Αργυρώ, κοιτάζοντας γεμάτη αγωνία την μητέρα της.

Λίγο αργότερα, μάνα και κόρη θα συζητήσουν και θα συμφωνήσουν πως η γιαγιά Ειρήνη, μετά τον θάνατο και του δεύτερου εγγονού της, αρνείται να δεχτεί πως όλοι οι αγαπημένοι της φεύγουν από την ζωή της.

Για πολλοστή φορά στην οικογένεια Βρουλάκη υπάρχει αναστάτωση. Αναστάτωση όμως δεν υπάρχει μόνο στην οικογένεια τους, αλλά και στον παπά Μιχάλη, ο οποίος ξέρει καλά πως δεν μπορεί να σταματήσει τον Παύλο ώστε να μην εμφανιστεί στο χωριό. Αναμνήσεις γυρίζουν στο μυαλό του, κοιτάει ψηλά στον ουρανό και μονολογεί: “Κύριε μου, βοήθησε μας να μη δούμε τα χειρότερα που ήδη στέκονται στην πόρτα μας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Υπήρξα και σκληρή και άδικη μαζί σου, συγνώμη»

Διαφορετικά, δεν θα σταθεί όρθιο ούτε κλαρί από το μίσος που έχουν”

Για τον Παύλο πάντως η απόφαση του να εμφανιστεί είναι δεδομένο.

Έχει βγάλει από το μπαούλο το όπλο του, το έχει γυαλίσει και είναι έτοιμος να πάει στην πόρτα των Σταματάκηδων και να τους ανακοινώσει επίσημα πως η ώρα της εκδίκησης έφτασε. “Τι θες εσύ στο κατώφλι μου;”, τον ρωτάει ο Μαθιός μόλις τον αντικρίζει.

 

Κι ο Παύλος του απαντά:

“Ήθελα να ξέρεις, Σταματάκη, πως επέστρεψα στο χωριό και πως το αίμα της οικογένειας μου που χύσατε θα σας επιστραφεί δίπλα.

Ήρθε η ώρα”. Ο Μαθιός δηλώνει πως δεν φοβάται και πως δεν θα τον σταματήσει αν εκείνος ανοίξει και πάλι την βεντέτα ανάμεσα στις οικογένειες τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *