Η Γη της Ελιάς: Άσχημη τροπή παίρνει η σχέση του Στάθη και της Εύας

Η Γη της Ελιάς: Άσχημη τροπή παίρνει η σχέση του Στάθη και της ΕύαςΆσχημη τροπή παίρνει η σχέση του Στάθη και της Εύας καθώς το ζευγάρι – όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» – μαλώνει και χωρίζει ξανά.  Η Γη της Ελιάς: Άσχημη τροπή παίρνει η σχέση του Στάθη και της Εύας

Οι ασφαλείς μας πληροφορίες λένε ότι σύντομα θα δούμε να παρουσιάζονται οι πρώτοι τριγμοί στη σχέση του Στάθη με την Εύα.

Ο Στάθης δείχνει κουρασμένος και προβληματισμένος από τη κοινή ζωή του με την Εύα στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς». Γυρίζει κουρασμένος από τα κτήματα και αναγκάζεται να ασχοληθεί και με τις δουλειές του σπιτιού. Καλά που έχει και την κόρη του, τη Βασιλική, που του φέρνει ένα πιάτο φαγητό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: To κρυμμένο παρελθόν της Ιουλίας στο φως

Ο Στάθης σκέφτεται την Ιουλία

Κάποια στιγμή όπως είδαμε έβγαλε το παράπονο του στην Εύα για το γεγονός που δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί καθόλου με ότι έχει σχέση με το σπίτι τους. Η Εύα του εξήγησε τότε ότι τα πράγματα γι’ αυτήν έχουν αλλάξει και πως «πνίγεται» πλέον στη δουλειά.

Ο Στάθης μπορεί να φάνηκε τότε επιεικής απέναντι στην Εύα ωστόσο στη πορεία όπως θα δούμε δεν θα αντέξει. Το ένα πρόβλημα θα φέρει το άλλο. Θα έρθουν στιγμές που θα ανταλλάξουν λόγια άσχημα με την Εύα και όλο αυτό θα δημιουργήσει ένα κλίμα τέτοιο που θα κλονίσει τη σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Φίλιππος τα σπάει όλα στο τμήμα: «Είναι τρελή»

Μέσα σ’ όλα αυτά ο Στάθης έχει στο μυαλό του και την Ιουλία που είναι φρεσκοχωρισμένη και δεν έπαψε ποτέ να είναι ο μεγάλος του έρωτας. Έτσι δεν θα αργήσει ο Στάθης να πάρει τις αποφάσεις του και να δώσει τέλος στη σχέση του με την Εύα. Η Γη της Ελιάς: Άσχημη τροπή παίρνει η σχέση του Στάθη και της Εύας

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *