Μαύρο Ρόδο επεισόδιο 1-2-3: Δύο αντίθετοι κόσμοι σε σύγκρουση

Μάυρο Ρόδο επεισόδιο 1-2: Δύο αντίθετοι κόσμοι σε σύγκρουσηΌσα θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA Μαύρο Ρόδο.

Μαύρο Ρόδο πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου

Ένα μοιραίο πάθος. Ένας απαγορευμένος έρωτας. Δύο αντίθετοι κόσμοι σε σύγκρουση. Εκεί που η πίστη νικάει τις δοκιμασίες, εκεί ανθίζει το «Μαύρο Ρόδο».

H μεγάλη παραγωγή του MEGA «Μαύρο Ρόδο» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 22:30. Η απρόσμενη ερωτική έλξη ανάμεσα σε μία δόκιμη μοναχή και έναν επιπόλαιο φοιτητή θα φέρει τους δύο νέους αντιμέτωπους με τα «πρέπει» και τα «θέλω» τους και θα συμπαρασύρει όλους όσοι βρίσκονται γύρω τους.

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη. Το σενάριο επιμελείται ο Γιώργος Κρητικός. Το εκλεκτό καστ καθοδηγεί σκηνοθετικά ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη.

Μάυρο Ρόδο επεισόδιο 1-2: Δύο αντίθετοι κόσμοι σε σύγκρουση

Μαύρο Ρόδο Επεισόδιο 1
Η Ελισάβετ, δόκιμη μοναχή στο μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου λίγο πιο έξω από το μικρό χωριό της Γερακιανής, προετοιμάζεται για τη χειροτονία της, κόντρα στις επιθυμίες του πατέρα της. Ο Πέτρος, φοιτητής Αρχιτεκτονικής στην Ιταλία, γιος γνωστού επιχειρηματία της νύχτας από την Πάτρα, έχει γυρίσει προσωρινά στο πατρικό του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης Αρχίζει Να Υποψιάζεται Τον Μαθιό Για Τον Φόνο Του Στεφανή

Μία εκδρομή με φίλους και ένας σεισμός θα κάνουν τις ζωές του Πέτρου και της Ελισάβετ να διασταυρωθούν και τους κόσμους τους, τον κόσμο της νύχτας και της ξέφρενης ζωής με τον κόσμο του μοναστικού βίου και της επαρχίας, να έρθουν αντιμέτωποι. Η συνάντησή τους θα αλλάξει όσα πίστευαν και γνώριζαν με τρόπο που ούτε οι ίδιοι μπορούν να φανταστούν.

 

Μαύρο Ρόδο Επεισόδιο 2
Οι μοναχές εγκαταλείπουν το μοναστήρι εξαιτίας του σεισμού. Ο Σαράντος προσπαθεί να πείσει την ηγουμένη ότι είναι διατεθειμένος να κάνει μια καινούργια αρχή στις σχέσεις του με το μοναστήρι.

Η Πολυξένη ανακαινίζει την αποθήκη προκειμένου να φιλοξενηθεί η Ελισάβετ, ενώ ο Θέμης ανακαλύπτει μία τραπεζική συναλλαγή της Αγγελικής που του προκαλεί υποψίες. Η Όλγα ξεναγεί τους φίλους της στο χωριό και η Αλεξία αποφασίζει πού θα γιορτάσει τα γενέθλια της. Ποιον συναντάει η Αγγελική κρυφά στο ξενοδοχείο;Μάυρο Ρόδο επεισόδιο 1-2: Δύο αντίθετοι κόσμοι σε σύγκρουση

Μαύρο Ρόδο Επεισόδιο 3

Ο Πέτρος προσπαθεί να μιλήσει για πρώτη φορά με την Ελισάβετ, Από την άλλη ο Λευτέρης προσπαθεί να την κάνει να βγάλει για πρώτη φορά τα ράσα, αλλά εκείνη αρνείται. ο Θέμης ψάχνει την Αγγελική η οποία λείπει πάλι από το σπίτι και αρχίζει να εξοργίζεται. Εκείνη βρίσκεται στο ξενοδοχείο όπου συναντά τον εραστή της τον Βίκο. …Που της προτείνει κάτι τελείως ανέντιμο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης διακόπτει την δίκη: «Αργυρώ κοίταξε με»

Ο Θέμης ανακαλύπτει πως η γυναίκα του είναι στο ξενοδοχείο και σπέυδει εκεί. Ο Βίκος συνεχίζει να του βάζει εμπόδια για να μην μάθει την αλήθεια. Κι ενώ ο Καστρινός προσπαθεί να βρει άκρη, ο Βίκος συνεχίζει να του Βάζει εμπόδια για να μην μάθει την αλήθεια.

Ο Σαράντος πηγαίνει στο μοναστήρι για να πετύχει μία συμφωνία που θα αλλάξει τις ισορροπίες στο χωριό η Αγγελική καλεί τον Θέμη στο ξενοδοχείο που βρίσκεται και εκεί ο ισχυρος άντρας θα ανακαλύψει κάτι που θα τον συγκλονίσει… Η Αλεξία θα έχει μία συνάντηση με την Ελισάβετ που θα της κάνει μεγάλη εντύπωση…. Οπως και ο αδερφός της ο Πέτρος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση