Τρία Μίλια 19-20 Β’ Κύκλος: ένταλμα σύλληψης για τον δήμαρχο!

Τρία Μίλια 19-20 Β’ Κύκλος: ένταλμα σύλληψης για τον δήμαρχο!

Τρία Μίλια 19-20 Β’ Κύκλος: ένταλμα σύλληψης για τον δήμαρχο!

 

Τρία Μίλια: Η Βασιλική ακολουθεί τον Λάμπη στο σπίτι του Νικόλα.

Εκεί, μαθαίνει ότι από τις έρευνες τους, έχει προκύψει πως ο βασικός ύποπτος είναι ο δήμαρχος….

Το 19ο και 20ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς του Star Τρία Μίλια που θα μεταδοθούν 6/10 και 7/10 Σεπτεμβρίου στις 17:30.Τρία Μίλια 19-20 Β’ Κύκλος: ένταλμα σύλληψης για τον δήμαρχο!

Τρία Μίλια επεισόδιο 19 Β’ Κύκλος

Πέμπτη 6/10 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (19) 79

Ο Τίμος διαπιστώνει ότι κάποιος έχει παραβιάσει τον τραπεζικό του λογαριασμό και έχει αφαιρέσει όλα του τα χρήματά, μαζί με τα χρήματα του Μιχάλη. Ο Γεράσιμος νιώθει μεγάλη ευθύνη για την κατάστασή της Κάτιας, αλλά ο Μιχάλης και η Φωτεινή τη βοηθούν να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα, που επιβάλλει η υγεία της.

Η Δέσποινα μαθαίνει ότι η Ελένη σχεδιάζει να διακόψει την εγκυμοσύνη της και αποφασίζει να κάνει αυτό που η ίδια θεωρεί σωστό. Η Φωτεινή προσπαθεί να μιλήσει στην Ελένη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς – Η Αλεξάνδρα πετά στο δρόμο την Ρηνιώ: «Απολύεσαι!»

Η Βασιλική παίρνει μια μεγάλη απόφαση, η οποία θα αλλάξει για πάντα τη σχέση με τον αδερφό της. Ο Λευτέρης με τον Στέφανο, τον Ευθύμη, τον Λάμπη και τον Νικόλα, κανονίζουν να επισκεφτούν το νησάκι που ανακάλυψαν, διασταυρώνοντας τα στοιχεία.

Εκεί, ελπίζουν να βρουν απαντήσεις για όσα έχουν συμβεί, καθώς και αποδείξεις για την ενοχή του Τίμου. Η συζήτησή της, της, καταγράφεται κατά λάθος στον τηλεφωνητή της Κλειώς και εκείνη την ακούει και ταράζεται έντονα…

 

Τρία Μίλια επεισόδιο 20 Β’ Κύκλος

Παρασκευή 7/10 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ (20) 80

Η Δέσποινα αποκαλύπτει στην Ελένη ότι έχει ενημερώσει τον Μιχάλη, σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Τότε, εκείνη παθαίνει μια επιπλοκή και καταλήγει με έντονους πόνους στην κλινική. Η Κλειώ μαθαίνει ότι υπάρχουν στοιχεία που ενοχοποιούν τον πατέρα της και τον συνδέουν ακόμη και με την απαγωγή του Στέφανου.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες μέλισσες: Ο Νικηφόρος ξεσκεπάζει τον Ακύλα

Ο Λευτέρης, ο Λάμπης, ο Ευθύμης και ο Στέφανος, φτάνουν με το σκάφος του Νικόλα στο απόμερο νησί που έχουν ανακαλύψει και βρίσκουν το μέρος όπου κρατούσαν αιχμάλωτο τον Στέφανο.

Στο ίδιο σημείο, λειτουργούσε και το παράνομο καζίνο, όπου ο Μιχάλης έπαιξε και έχασε μια ολόκληρη περιουσία. Κατεβαίνουν στο υπόγειο και βρίσκουν στο χώρο κράτησης πεταμένο έναν αναπτήρα με χαραγμένα τα αρχικά του Τίμου.

Με βάση αυτό το στοιχείο, ο Λευτέρης τηλεφωνεί στο αστυνομικό τμήμα της Δρακονήσου και ζητάει ένταλμα σύλληψης για τον δήμαρχο. Εκείνη τη στιγμή, ο Τίμος βρίσκεται στην κλινική και οι αστυνομικοί αναγκάζονται να πάνε εκεί για να τον συλλάβουν…

 

πηγή

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *