Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: γιατί ο Άρης τρομοκρατεί Όλγα και Ελπίδα;

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: γιατί ο Άρης τρομοκρατεί Όλγα και Ελπίδα;Άγρια Γη: H σχέση του Στέφανου και της Ελπίδας περνάει μεγάλη κρίση και εκείνη του ζητάει να χωρίσουν, αλλά ο Κωστής, μετά από χειριστικές κινήσεις του πατέρα του, της ζητάει επίμονα να μη χωρίσουν. Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: γιατί ο Άρης τρομοκρατεί Όλγα και Ελπίδα;

Άγρια Γη: Η Ρένα ανακαλύπτει ότι ο Λουκάς την απατάει και σοκάρεται.

Ο Στέφανος συγκρούεται για άλλη μια φορά με τον πατέρα του, τον Θωμά, ενώ ο Αρης προκειμένου να μάθει στοιχεία για τον χαμένο αδερφό του, κάνει μια παρανομία.

Εν τω μεταξύ, η Ολγα και η Ελπίδα λαμβάνουν με ανώνυμη αλληλογραφία κάποια παράξενα κομμάτια από ένα παζλ, προκαλώντας την ανησυχία της Ολγας, η οποία ζητάει από τον Γιώργο να βρει ποιος τα στέλνει «Κάποιος προσπαθεί να με τρομάξει», του λέει. Ο Στέφαvoς, πιστεύοντας ότι κάτι τρέχει μεταξύ της Ελπίδας και του Αρη, του επιτίθεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης μόνος κι αβοήθητος πριν το τέλος του

Ο Άρης, με τη βοήθεια του Μιχάλη, προσπαθεί να βρει τι απέγινε ο μικρός του αδελφός Λεωνίδας, που όταν απήγαγαν τον ίδιο, εκείνος ήταν μόλις δύο ετών.

Ο Στέφανος ζητάει από την Ολγα να διώξει από το κτήμα τον Apn, βλέποντάς τον σαν απειλή για τον γάμο του: «Πιστεύω είναι ύπουλος και επικίνδυνος», υποστηρίζει. Ο πατέρας του Στέφανου, ο Θωμάς, παρακαλεί τον Αλέξη να βοηθήσει ως δικηγόρος έναν φίλο του σε μια αγοραπωλησία. Εκείνος δέχεται, αλλά από μια παράβλεψή του, ζημιώνει τον πελάτη του με τραγικές συνέπειες. «Ελα γρήγορα στο γραφείο! Σώσε με, έγινε κάτι τραγικό», λέει στον Στέφανο, ο οποίος τρέχει εκεί και τον βλέπει στα αίματα πάνω από το πτώμα του Αντωνάτου και βοηθάει τον αναστατωμένο Αλέξη να ξεφορτωθεί το πτώμα του πελάτη του, αλλά κρυφά κρατάει το ματωμένο του πουκάμισο και τον δίσκο από την κάμερα που δείχνει το θύμα να μπαίνει στο γραφείο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Η επιρροή της Σιμώνης, η βοήθεια του Φρίξου και η αποκάλυψη

Ο Άρης γνωρίζει τον Κωστή και τον πείθει να δεχτεί να ακολουθήσει την απαραίτητη θεραπεία. Αυτό και μια στημένη αυτοθυσία του υπέρ της Ολγας, θα την κάνουν να τον εμπιστευτεί περισσότερο.

Η Ελπίδα λέει στον Αλέξη να προχωρήσει τις διαδικασίες με το διαζύγιο. Ο Στέφανος τον προειδοποιεί: «Θα καθυστερήσεις το διαζύγιο με την Ελπίδα… Μου χρωστάς», του υπενθυμίζει. Ο Αρης φοράει το φούτερ του Βαγγέλη που δουλεύει στο κτήμα γιατί ξέρει ότι θα έχει άλλοθι για εκείνη την ώρα και μπαίνει κρυφά στο γραφείο της Ολγας, όπου κλέβει χρήματα και τότε χτυπάει συναγερ μός ενώ οι κάμερες καταγράφουν τα πάντα. Ο Βαγγέλης θεωρείται ύποπτος, αλλά ο Αρης του παρέχει ψεύτικο άλλοθι κι έτσι τη γλιτώνει. Η Ολγα αναθέτει στον Γιώργο να εξιχνιάσει τη διάρρηξη.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *