Παγιδευμένοι: Η ομολογία του καθηγητή για την Μυρτώ σοκάρει

Παγιδευμένοι: Η ομολογία του καθηγητή για την Μυρτώ σοκάρειΚι όμως, ο καθηγητής και η γυναίκα του γνωρίζουν πολλά για τη Μυρτώ και δε θα καταφέρνουν να το σκάσουν από τη χώρα, στη σειρά Παγιδευμένοι. Οι δυο τους θα έρθουν πολύ σύντομα αντιμέτωποι με το φρικτό αυτό γεγονός που τους άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή.Παγιδευμένοι: Η ομολογία του καθηγητή για την Μυρτώ σοκάρει

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο καθηγητής διατηρούσε παράνομη σχέση με την μαθήτριά του. Την είχε καλέσει στο σπίτι του, με σκοπό να περάσουν ένα έντονο ερωτικό βράδυ. Αυτό που δεν είχε υπολογίσει, ήταν πως η γυναίκα του καραδοκούσε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Στο Νοσοκομείο Ο Ισίδωρος Μετά Ανακοπή Καρδιάς

Μόλις μπήκε η σύζυγος στο σπίτι κι έπιασε την Μυρτώ, την σάπισε στο ξύλο. Το σπίτι γέμισε με αίματα και το θύμα πετάχτηκε στο δρόμο, σε τραγική κατάσταση. Η Μυρτώ κακοποιήθηκε και γεμάτη αίματα, ζήτησε βοήθεια από τον Θοδωρή.

Εκείνος, πήρε μια αλλαξιά ρούχα και της τα πήγε στο Φάληρο. Έκτοτε, έφυγε και άφησε την Μυρτώ μόνη της. Κανείς δεν ξέρει ποιος την συνάντησε αργότερα. Το ζευγάρι αυτό αφήνεται ελεύθερο, παρόλο που η ομολογία τους σοκάρει.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 100 , 101 , 102 , 103 , 104

Ο καθηγητής είναι αθώος για τον θάνατο της Μυρτούς, αλλά ένοχος για την κακοποίησή της, στη σειρά Παγιδευμένοι. Η Άννα καταρρέει μόλις ακούει την κατάθεσή του. Η αδελφή της, τελικά, υπέφερε πολύ.Παγιδευμένοι: Η ομολογία του καθηγητή για την Μυρτώ σοκάρει

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *