Τρία Μίλια 17-18 Β’ Κύκλος: Ο Γεράσιμος μαθαίνει για Μιχάλη και Φωτεινή…

Τρία Μίλια 17-18 Β’ Κύκλος: Ο Γεράσιμος μαθαίνει για Μιχάλη και Φωτεινή…

Τρία Μίλια 17-18 Β’ Κύκλος: Ο Γεράσιμος μαθαίνει για Μιχάλη και Φωτεινή…

 

Τρία Μίλια: Η Βασιλική ακολουθεί τον Λάμπη στο σπίτι του Νικόλα.

Εκεί, μαθαίνει ότι από τις έρευνες τους, έχει προκύψει πως ο βασικός ύποπτος είναι ο δήμαρχος…. Το 17ο και 18ο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς του Star Τρία Μίλια που θα μεταδοθούν 4/10 και 5/10 Σεπτεμβρίου στις 17:30.

 

Τρία Μίλια επεισόδιο 17 Β’ Κύκλος
Τρίτη 4/10 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 17 (77)

Η Βασιλική ακολουθεί τον Λάμπη στο σπίτι του Νικόλα. Εκεί, μαθαίνει ότι από τις έρευνες τους, έχει προκύψει πως ο βασικός ύποπτος είναι ο δήμαρχος. Η Λίζα αποκαλύπτει στον Ευθύμη ότι ο έρωτάς της για εκείνον την έκανε να εγκαταλείψει το σχέδιο τής εκδίκησής της. Αυτός την πιστεύει και αλλάζει ριζικά την άποψη του για εκείνη. Η Ελένη διαψεύδει την Κλειώ, που έχει πει στους γονείς τους ότι είναι έγκυος.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος: Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς

Η Κάτια αναφέρει πως έχει δει τον άνθρωπο του σκίτσου έξω από το δημαρχείο, παρέα με τον Τίμο.

Ο Γεράσιμος μαθαίνει για τη σχέση του Μιχάλη και της Φωτεινής και χαίρεται πολύ. Ο Ευθύμης δείχνει στον Στέφανο το στρατηγείο του και του αποκαλύπτει τα πάντα για την έρευνά του. Οι δυο τους αποφασίζουν να ρωτήσουν τον Μιχάλη από πού επέστρεφαν με τον Τίμο το βράδυ που τραβήχτηκε η φωτογραφία στην παραλία. Έτσι, ο Μιχάλης τους λέει για την περιπέτειά τους στη χαρτοπαικτική λέσχη.

Σε εκείνον το χώρο, που έχει πια εγκαταλειφθεί, περιφέρεται τώρα ένας μυστηριώδης άντρας…

 

Τρία Μίλια 17-18 Β’ Κύκλος: Ο Γεράσιμος μαθαίνει για Μιχάλη και Φωτεινή…

 

Τρία Μίλια επεισόδιο 18 Β’ Κύκλος
Τετάρτη 5/10 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 (78)

Η Κάτια παθαίνει μια σοβαρή κρίση και ο Μιχάλης με τη Φωτεινή αναγκάζονται να πουν στον Γεράσιμο και στην ίδια την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της. Η Δέσποινα προσπαθεί να ανακαλύψει τι συμβαίνει με τον Τίμο και ο Νικόλας την προτρέπει να ψάξει στα πράγματά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς : Ο Μάνος Αλλάζει Στρατόπεδο

Η Κλειώ βρίσκει στο laptop της Ελένης τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, σχετικά με τη διακοπή της εγκυμοσύνης και αποφασίζει να ενημερώσει τη μητέρα της. Η Βασιλική συνειδητοποιεί πως ο υγειονομικός έλεγχος πέρασε από το μαγαζί της, αμέσως μετά την άρνησή της να συνεργαστεί με τον δήμαρχο.

Ο Ευθύμης και ο Στέφανος ανακαλύπτουν τη γεωγραφική σύνδεση ανάμεσα στο σημείο κράτησης του Στέφανου και στην παράνομη λέσχη, όπου είχαν πάει ο Μιχάλης και ο Τίμος. Ο Νικόλας και ο Πέτρος εξετάζουν και πάλι όλα τα γεγονότα, με χρονολογική σειρά και οι ενδείξεις που προκύπτουν είναι σοβαρές.

Και ενώ όλοι οδηγούνται στο ίδιο συμπέρασμα, σχετικά με την ενοχή του Τίμου, εκείνος ελέγχει τον τραπεζικό του λογαριασμό…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση