Η Γη της Ελιάς: Γιώργης και Ιουλία ξανά μαζί – Σε σοκ η Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Γιώργης και Ιουλία ξανά μαζί – Σε σοκ η Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Γιώργης και Ιουλία ξανά μαζί – Σε σοκ η Ευτυχία

 

Μπορεί ο Γιώργης να γλυκοκοιτά την Ευτυχία, όμως η καρδιά του ανήκει ακόμη στην Ιουλία Βρεττάκου, στην γη της ελιάς.

Το ζευγάρι χώρισε απότομα, εξαιτίας της αυταρχικής στάσης του Κουράκου, απέναντι στην Αθηνά.

Η Ιουλία, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει πως ο γάμος της βουλιάζει, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι. Μένει στην οικία του Ιάκωβου, όπου και δέχεται τακτικές επισκέψεις από τον Στάθη..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Αποστόλη – Ανέστη

Κι ενώ οι τηλεθεατές αρχίζουν να πιστεύουν πως το ζευγάρι θα χωρίσει οριστικά και θα πάρει τον δρόμο του, η Ιουλία και ο Κουράκος κάνουν την ανατροπή και ανακοινώνουν πως θα είναι και πάλι μαζί!

 

Ιουλία και Κουράκος

Συγκεκριμένα, ο Κουράκος της ζητά μια δεύτερη ευκαιρία, φέρνοντας την Ιουλία σε αμηχανία. Της προτείνει να επιστρέψει στο σπίτι και να δουν τα πράγματα από την αρχή, καθαρά…

Η Ιουλία, πιεσμένη από τον Ισίδωρο και φοβισμένη πως το ειδύλλιο που φουντώνει με τον Στάθη θα έχει οδυνηρές συνέπειες, λέει ξανά το ναι! Παίρνει την βαλίτσα της και επιστρέφει στο σπίτι του Κουράκου, αποφασισμένη να σώσει τον γάμο της.

Διαβάστε Επίσης  «Βαρδιάνος στα Σπόρκα»: Έκανε πρεμιέρα στο ERTFLIX και έσπασε τα κοντέρ

Η Ευτυχία σύντομα θα μάθει πως ο Γιώργης και η Ιουλία είναι ξανά μαζί και ο κόσμος της θα γκρεμιστεί, στην γη της ελιάς. Μέσα της πίστευε πως έχει μια θα έχει μια ευκαιρία μαζί του, όμως ο αστυνόμος της απέδειξε το αντίθετο.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση