Η γη της ελιάς: Ανατροπή μεγατόνων με Ιουλία και Κουράκο!

Η γη της ελιάς: Ανατροπή μεγατόνων με Ιουλία και Κουράκο!

Η γη της ελιάς: Ανατροπή μεγατόνων με Ιουλία και Κουράκο!

 

Μια μεγάλη ανατροπή μας περιμένει στο 13ο επεισόδιο της σειράς Η γη της Ελιάς.

Όλα έδειχναν μέχρι τώρα πως η Ιουλία και ο Γιώργης έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Ταυτόχρονα η Ιουλία έδειχνε ανοιχτή στο να φλερτάρει με τον Στάθη, τον κάλεσε για καφέ και όλα έμοιαζαν ρευστά μεταξύ τους. όμως τίποτα τελικά δεν είναι όπως φάνηκε στα πρώτα επεισόδια της σειράς!Η γη της ελιάς: Ανατροπή μεγατόνων με Ιουλία και Κουράκο!

Η γη της ελιάς: η Ιουλία ζητάει συγνώμη και δεν θέλει να προχωρήσουν το διαζύγιο!

Ο Κουράκος, από το προηγούμενο επεισόδιο, έχει βοηθήσει την Ευτυχία με τα ψώνια και τώρα είναι στο σπίτι της. Όταν τον ξεπροβοδίζει η στιγμή είναι έντονη αλλά κανείς δεν κάνει το παραπάνω βήμα.

Ο Δημοσθένης παραδέχεται στον Κωνσταντίνο πως αυτός έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον Δημήτρη γιατί είχε αυτονομηθεί:«Ακούς τι ρωτάς;; Γιατί είχε αυτονομηθεί και έκανε βλακείες.. θα μας έκαιγε αν τον έπιαναν! Δηλαδή εσένα θα έδινε, τον κώλο σου έσωσα!».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Σάββας στέλνει εξώδικο – Ο Λυκούργος αντιδρά

Ο Κωνσταντίνος του λέει πως έχει καλύψει τα νώτα του απέναντί του αν τολμήσει να τον πειράξει και αυτόν:«Και μια και το έφερε η κουβέντα, να ξέρεις πως ό,τι δουλειά έχουμε κάνει μαζί, είναι καταγεγραμμένη! Εμένα δεν με ακουμπάς! Συζητήσεις, δοσοληψίες, όλα είναι φακελωμένα και σε ασφαλές σημείο! Με εντολή αν πάθω κάτι..καταλαβαίνεις.. Έμαθα από νωρίς ότι πρέπει να φυλάω μόνος μου τα νώτα μου.»

 

Η γη της ελιάς: Ανατροπή μεγατόνων με Ιουλία και Κουράκο!

 

Ο Δημοσθένεις γελάει και πιστεύει ότι μπλοφάρει:«Μπλοφάρεις, αγαπητέ μου! Όταν εσύ πήγαινες, εγώ ερχόμουνα! Εσύ τρέμεις και τον ίσκιο σου! Σιγά μη άφηνες στοιχεία που θα καίγανε κι εσένα!

Αποκλείεται να έχεις οπουδήποτε το παραμικρό φυλαγμένο! Θα έχανες τον ύπνο σου μην τυχόν και παραπέσει! Άστα λοιπόν αυτά! Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μπλοφάρεις! Αλλά αν μία στο εκατομμύριο πέφτω έξω, έτσι κι αλλιώς δεν θα είσαι ζωντανός για να χαρείς που έχασα!»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Ιουλίας: «Γιατί με αυτόν;»

Η Ισμήνη προτείνει στον Φίλιππο και στη Βασιλική να γίνουν οι νονοί της κόρης της. Η Μυρτάλη περιμένει τον Χρήστο στο σπίτι της αλλά αυτός της το ακυρώνει τελευταία στιγμή γιατί έχει δουλειά στην ταβέρνα. Η Αντιγόνη ομολογεί στις φίλες της πως ζηλεύει την Μαρίνα για την σχέση της με την Αγγελική.

Ο Δημοσθένης με την Ασπασία και τον Στάθη πηγαίνουν στα μπουζούκια. Στο μαγαζί μπαίνουν και η Αρετή με τον Θανάση και την τελευταία στιγμή η Ασπασία αποτρέπει την άβολη συνάντηση.

Στο δικαστήριο είναι η σειρά της Μαργαρίτας και της Μαρίας να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Στο τέλος της κατάθεσης η Μαρία δεν αισθάνετια καλά και η δίκη διακόπτεται.

Αργότερα η Ιουλία φαίνεται προβληματισμένη και τηλεφωνει στον Κουράκο να τον καλέσει στο σπίτι της. Αυτός ανταποκρίνεται και εκεί η Ιουλία του ζητάει συγνώμη και του λέει πως δεν θέλει να προχωρήσουν το διαζύγιο!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *