Άγρια Γη: Μια απροσεξία του Αλέξη θα φέρει ένα θάνατο…

Άγρια Γη: Μια απροσεξία του Αλέξη θα φέρει ένα θάνατο…
Άγρια Γη spoiler: Ο Κωστής έρχεται κοντά με τον Άρη και πείθεται να συνεχίσει την θεραπεία του. Η σχέση του με τον Κωστή αλλά και μια στημένη αυτοθυσία θα κάνουν την Όλγα να τον εμπιστευτεί περισσότερο, ενώ παρά τις αντιδράσεις του Στέφανου θα έρθει πιο κοντά και στην Ελπίδα. Μια απροσεξία του Αλέξη, σε μια υπόθεση αγοραπωλησίας ενός πελάτη θα φέρει τραγικές συνέπειες…Άγρια Γη: Μια απροσεξία του Αλέξη θα φέρει ένα θάνατο…

Άγρια Γη: ο Στέφανος βοηθάει τον Αλέξη να απαλλαγεί από το πτώμα του πελάτη του

Ο Μιχάλης ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει στοιχεία για τον μικρό αδερφό του Άρη. Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος βοηθάει τον Αλέξη να απαλλαγεί από το πτώμα του πελάτη του, όμως φροντίζει να κρατήσει το ματωμένο του πουκάμισο και το υλικό από τις κάμερες που δείχνει το θύμα να μπαίνει στο γραφείο. Ο Άρης αντιλαμβάνεται πως έξω από το γραφείο της Όλγας τοποθετούν κάμερες και σκέφτεται πως θα μπει μέσα. Θα ζητήσει κρυφά βοήθεια από έναν παλιό καλό φίλο του, τον Μιχάλη.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Η Αθηνά κινδυνεύει από τον Στέφανο

Η Ελπίδα λέει στον Αλέξη να προχωρήσει το διαζύγιο της, αλλά εκείνος με προτροπή του Στέφανου της λέει να το ξανά σκεφτεί, κάνοντας την έξαλλη. Ο Μιχάλης βάζει κρυφά έναν σουγιά στην τσέπη του Χρήστου για να τον στείλει στην απομόνωση ώστε εκείνος να υποψιαστεί την Όλγα. Ο Κωστής θυμώνει με την Ελπίδα όταν εκείνη του λέει πως δεν γίνεται να μην χωρίσουν με τον Στέφανο. Ο Άρης παίρνει μια μπλούζα φούτερ του Βαγγέλη, ο οποίος δουλεύει στο κτήμα και μπαίνει στο γραφείο της Όλγας. Παίρνει χρήματα, ο συναγερμός χτυπάει ενώ την ίδια στιγμή οι κάμερες καταγράφουν τα πάντα…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης μια ανάσα από τον θάνατο

 

Ο Αλέξης νιώθει ενοχές για τον θάνατο του Αντωνάτου, η συμπεριφορά του βάζει σε υποψίες τον Θωμά. Ο Άρης έχει καταφέρει να ξεφύγει έπειτα από την διάρρηξη του χρηματοκιβωτίου της Όλγας. Ο Βαγγέλης είναι αυτός που θα κατηγορηθεί για το συμβάν, όμως ο Άρης του δίνει ψεύτικο άλλοθι. Οι έρευνες του Λουκά, στο γραφείο του Αλέξη για τον θάνατο του Αντωνάτου, του προκαλούν αναστάτωση.

Όταν τελικά βρίσκουν το πτώμα ο Θωμάς ταράζεται πολύ. Εν τω μεταξύ η Όλγα ζητάει βοήθεια από τον Γιώργο για να βρεθεί ο άνθρωπος που διέρρηξε το γραφείο της. Στα χέρια του Αντώνη φτάνει μια φωτογραφία της Όλγας με τον Γιώργο προκαλώντας του μεγάλη έκπληξη. Ο Άρης δίνει συμβουλές στην Ελπίδα για τον τρόπο που πρέπει να φερθεί στον Κωστή, έτσι λοιπόν κερδίζει ολοένα και περισσότερο την συμπάθεια της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *