Παράδεισος των Κυριών: Γιατί η Βικτώρια ζηλεύει τόσο την Αμαλία;

Παράδεισος των Κυριών: Γιατί η Βικτώρια ζηλεύει τόσο την Αμαλία;Η Βικτώρια έχει καταφέρει να ταράξει αρκετά την ανιψιά της, την Αμαλία, στη σειρά “Παράδεισος των Κυριών”. Οι δυο τους στέκονται διαρκώς αντιμέτωπες, με την Βικτώρια να αποδεικνύει διαρκώς πως εκείνη είναι το “αφεντικό” του σπιτιού! Παράδεισος των Κυριών: Γιατί η Βικτώρια ζηλεύει τόσο την Αμαλία;

Η Αμαλία είναι ένα κορίτσι που ετοιμάζεται να κάνει.. επανάσταση! Πηγαίνει κόντρα σε όσα της επιβάλλει η θεία της και απορεί με το πόσο πολύ έχει “θαμπωθεί” ο πατέρας της από εκείνη!

Τι κρύβεται πίσω από την άφθονη ζήλια της Βικτώριας απέναντι στην Αμαλία και γιατί ξεσπά τόσο έντονα απέναντί της; Κι όμως, όλα πηγάζουν από τη σχέση που είχε η Βικτώρια με την αδελφή της, στο παρελθόν..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η πρόταση γάμου του Μάνου φέρνει πανικό

Όλη η αλήθεια για την Βικτώρια και την Αμαλία

Γόνος πλούσιας οικογένειας, μικρή αδερφή της νεκρής συζύγου του Χριστόφορου, διευθύντρια του βρεφοκομείου «Η αγκάλη» κοσμική και «φιλάνθρωπος». Εσώκλειστη στις καλόγριες μέχρι τα 18 της, έχασε τους γονείς της σε ακτοπλοϊκό δυστύχημα και μια και δεν παντρεύτηκε ποτέ παρέμεινε στο πατρικό της σπίτι, που προικοδοτήθηκε μετά τον γάμο της αδερφής της, στον γαμπρό της.

Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ανιψιό της, τον Άγη και τον ξεχωρίζει εμφανώς από την Αμαλία, για την οποία νιώθει ζήλεια, όπως και για την συγχωρεμένη την αδερφή της, λόγω της ιδιαίτερης προσοχής που της δείχνει ο Χριστόφορος. Είναι άνθρωπος αδίστακτος, σκληρός και αλαζόνας που δεν συμμερίζεται τα αισθήματα των άλλων και μπορεί να φτάσει στα άκρα για να διαφυλάξει τα συμφέροντα και τα κεκτημένα της.Παράδεισος των Κυριών: Γιατί η Βικτώρια ζηλεύει τόσο την Αμαλία;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Λυγίζει Και Φωνάζει: «Είμαι Έγκυος!» – Σε Σοκ Η Μυρτάλη

Η Βικτώρια ζηλεύει φρικτά την Αμαλία, γιατί η συμπεριφορά της νεαρής της θυμίζει την αδελφή της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *