Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας αποφασίζει να αναθέσει στον Μάρκο την επιστασία των κτημάτων

Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας αποφασίζει να αναθέσει στον Μάρκο την επιστασία των κτημάτων

Έρωτας φυγάς: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (26/9) επεισόδιο.

Ο Ιάσονας αποδίδοντας την ευθύνη της πανδημίας στο Στρατή, αποφασίζει να αναθέσει στο Μάρκο την επιστασία των κτημάτων. Ο Στρατής φτάνει στην πόρτα του κυρ- Γιάννη στην Αθήνα, και η γυναίκα του του λέει όλα όσα έψαχνε να μάθει.

Ο Μάρκος καταλαγιάζει τις αγωνίες της Αλεξάνδρας και την κάνει χαρούμενη φορώντας της τη βέρα της, ενώ ο Σήφης από την Αθήνα, που κυνηγάει το ζευγάρι, φτάνει στην πόρτα του αρχοντικού.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση – Οι συλλήψεις

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο…

Η Αλεξάνδρα μαθαίνει από τον Μάρκο ότι ο Ιάσονας τον ρωτούσε για το παρελθόν τους, αυτή που ξεκινάει να το σκαλίζει όμως είναι η Μαργέτα, που στέλνει τον Στρατή στην Αθήνα, για να συλλέξει πληροφορίες για το ζευγάρι.

Παράλληλα, στο κτήμα ξεσπάει επιδημία τύφου και φέρνει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένεια Δεμερτζή. Η Αλεξάνδρα λιποθυμάει και ο Ιάσονας ανησυχεί, ενώ ο Μάρκος συναντάει τον άνθρωπο που θα φτιάξει τις πλαστές ταυτότητες και παράλληλα ετοιμάζει μια έκπληξη για την Αλεξάνδρα.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : 110, 111, 112, 113

Ο Ιάσονας μεταφέρει τους εργάτες στο νοσοκομείο και περνάει κάποιες στιγμές με την Αλεξάνδρα. Ο Μάρκος θα έρθει αντιμέτωπος με μια πραγματικότητα που δεν είχε ποτέ φανταστεί.Έρωτας φυγάς: Ο Ιάσονας αποφασίζει να αναθέσει στον Μάρκο την επιστασία των κτημάτων

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *