Παγιδευμένοι – Ειρήνη: «Η Μυρτώ μου ζει»

Παγιδευμένοι – Ειρήνη: «Η Μυρτώ μου ζει»Η Ειρήνη, η μητέρα της αδικοχαμένης Μυρτώς, έρχεται στο επίκεντρο των εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Παγιδευμένοι. Η είδηση του θανάτου τη νεαρής κοπέλας έσκασε σαν βόμβα στην οικογένεια Ροδίτη και ο πόνος, όπως είδαμε και στα προηγούμενα επεισόδια, είναι μεγάλος γι’ αυτούς.Παγιδευμένοι – Ειρήνη: «Η Μυρτώ μου ζει»

Η Ειρήνη δεν μπορεί να δεχτεί πως η κόρη της, Μυρτώ, είναι νεκρή

Από την άλλη όμως η μητέρα της κοπέλας, Ειρήνη, δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός, πως η κόρη της δεν βρίσκεται στην ζωή και ανρείται να το πιστέψει. Όλοι προσπαθούν να της εξηγήσουν πως έχει η κατάσταση με την ίδια να τους βγάζει τρελούς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα μαζεύει και φεύγει από το σπίτι - Βίντεο

Παγιδευμένοι – Ειρήνη: «Η Μυρτώ μου ζει»

«Η Μυρτώ μου είναι ζωντανή», λέει και όλοι αρχίζουν να ανησυχούν με το γεγονός που δεν μπορεί να το αποδεχθεί. Μέχρι και στην διαδικασία της αναγνώρισης πήγε εκεί, είδε την κόρη της και δεν το δέχτηκε πως ήταν αυτή.

Θα καταλάβει κάποια στιγμή η Ειρήνη, στην σειρά Παγιδευμένοι, πως η κόρη της, Μυρτώ, είναι νεκρή και αν ναι πως θα αντιδράσει; Η συνέχεια προβλέπεται δυνατή και γεμάτη εκπλήξεις…..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο πονεμένος ρόλος της Ελπίδας

πηγή

Αφήστε μια απάντηση