Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 7, 8

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 7, 8Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 7, 8. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Κάνε ότι κοιμάσαι του ΕΡΤ1.Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 7, 8

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 7 στις 3/10/2022
Επεισόδιο 7
Δευτέρα

Η Ζωή, συμμαθήτρια της Νάσιας με την οποία τσακώθηκε, αποκαλύπτει στον Νικόλα τη μισή αλήθεια και του λέει ότι η κόρη του προσπαθούσε να τη βοηθήσει με κάποιον άγνωστο που την εκβίαζε. Στο μεταξύ, ο Βανδώρος προσκομίζει στοιχεία στην Άννα προσπαθώντας να της αποδείξει ότι ο συνεργάτης της θέλει με κάποιον τρόπο να τον ενοχοποιήσει, κάτι που προκαλεί ένταση στη σχέση της με τον προϊστάμενο της, τον Ίσσαρη.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Ο γάμος της Αμαλίας ξαφνιάζει

Την ίδια στιγμή, ο Χρήστος, παρά την πίεση της καθηγήτριάς του, δεν μπορεί να αποκαλύψει σε κανέναν στο σχολείο ποιος τον χτύπησε. Κι ενώ η αστυνομία καταφέρνει να ανασύρει απο το κινητό της Νάσιας ένα βίντεο που κρύβει πολλά.

Δείτε τα επεισόδια 1-2-3-4-5-6 της νέας τηλεοπτικής σειράς ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ

Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 8 στις 3/10/2022
Επεισόδιο 8
Δευτέρα

Τα μέλη της συμμορίας που μπήκαν και σκότωσαν τη γυναίκα του Νικόλα, αρχίζουν να τρώγονται μεταξύ τους, προσπαθώντας να καταλάβουν γιατί δεν βρήκαν τα χρήματα που περίμεναν ότι θα ήταν εκεί.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη «σώζουν» τον γάμο τους

Στο μεταξύ, η Σοφία συνάδελφος απο το σχολείο, αποκαλύπτει στον Νικόλα ότι η γυναίκα του γνώριζε προσωπικά τον Βανδώρο, ενώ ο Ίσσαρης δείχνει να έχει κάποιου είδους σχέση με τον δικηγόρο του τοκογλύφου και να γνωρίζει πολλές πληροφορίες για την Ευαγγελία, γυναίκα του Νικόλα. Ο Νικόλας συνεχίζει να αναζητά τη Βικτωρία και στήνει καρτέρι έξω απο το ξενοδοχείο όπου πέρασαν ένα βράδυ μαζί.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *