Η Γη της Ελιάς – Κουράκος: «Γιατί μου το έκανες αυτό Ευτυχία;»

Η Γη της Ελιάς – Κουράκος: «Γιατί μου το έκανες αυτό Ευτυχία;»Το ζευγάρι αυτό έρχεται όλο και πιο κοντά. Οι μέρες περνούν, το διαζύγιο με την Ιουλία μοιάζει μονόδρομος και ο Κουράκος δένεται όλο και περισσότερο με την Ευτυχία, στην γη της ελιάς… βέβαια, χωρίς να γνωρίζει πως εκείνη δολοφόνησε τον Ανέστη!Η Γη της Ελιάς – Κουράκος: «Γιατί μου το έκανες αυτό Ευτυχία;»

Ο φάκελος του Ανέστη έκλεισε και οι δύο κοπέλες παίρνουν μία τεράστια ανάσα. Όλοι συνεχίζουν τη ζωή τους κανονικά, αγνοώντας την Ευτυχία, η οποία συνεχίζει να πνίγεται από τις τύψεις.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη διώχνει τη Βασιλική – «Σήκω φύγε»

Ο Γιώργης βλέπει στα μάτια της τον φόβο και αισθάνεται την ανάγκη να την κλείσει στην αγκαλιά του, να την προστατεύσει… Ο έρωτας αυτός γεννιέται με ολέθριες συνέπειες. Οι δυο τους παραδίνονται στο πάθος, με την αλήθεια να βρίσκεται στη μέση.

Όταν η σχέση αυτή ανθίσει για τα καλά, τότε η Ευτυχία θα αισθανθεί απαίσια. Δε μπορεί να κρύβει από τον άνθρωπό της ένα τόσο φρικτό μυστικό. Θα τον κοιτάξει στα μάτια, θα λυγίσει και θα του φωνάξει πως, ναι, εκείνη σκότωσε τον πρώην της!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης απομακρύνεται από την Ευτυχία

Μόλις ο Κουράκος μάθει πως η Ευτυχία είναι η δολοφόνος του Ανέστη, θα καταρρεύσει, στην γη της ελιάς. Πώς είναι δυνατόν να έπεσε τόσο έξω; Το δίλημμα είναι τεράστιο: Θα υπηρετήσει το επάγγελμά του και τη θέση του ως αστυνόμος (όπως κάνει πιστά τα τελευταία χρόνια) ή θα υποστηρίξει τον έρωτα της ζωής του, κάνοντας τα στραβά μάτια;Η Γη της Ελιάς – Κουράκος: «Γιατί μου το έκανες αυτό Ευτυχία;»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση