Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 8 , 9 , 10 , 11

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 8 , 9 , 10 , 11Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 8 , 9 , 10 , 11. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 8 στις 3/10/2022
Επεισόδιο 8
Δευτέρα

Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου. Παράλληλα η Στέλλα έχει μία συνάντηση με τον Αστέρη ο όποιος καταρρέει μπροστά της .

Μην αφήνοντας το χρόνο να περνάει τον μεταφέρει στο νοσοκομείο και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα την συνταράξει,όταν οι γιατροί την ενημερώσουν πως αν νεαρός πρόσφατα υπεβλήθη σε ένα σοβαρό χειρουργείο. Η Στέλλα προσπαθεί να μάθει όσες περισσότερες λεπτομέρειες μπορεί.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 9 στις 4/10/2022
Επεισόδιο 9
Τρίτη

Την ώρα που η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι γιαγιά τα έχει χαμένα. Ο Παπαμιχάλης απ’ την άλλη, προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από τον αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.

 

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Οι τύψεις πνίγουν τον Αστέρη

Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών και να επισκεφτεί το σπίτι το Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει και κανείς δεν θα τον σταματήσει.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 10 στις 5/10/2022
Επεισόδιο 10
Τετάρτη

Οι Βρουλάκηδες υποδέχονται τον Παύλο στο σπίτι με μεγάλη συγκίνηση για την επιστροφή του .Παράλληλα η Στέλλα, προσπαθεί να μάθει από την Βασιλική λεπτομέρειες για το χειρουργείο που έκανε η Αργυρώ, γιατί υποψιάζεται πως σχετίζεται με την κατάσταση της υγείας του Αστέρη.

Ο Αστέρης δεν μπορεί να ησυχάσει στην ιδέα ότι η μάνα του είναι φόνισσα και ανακοινώνει στον Μαθιό ότι δεν προτίθεται να την βοηθήσει. Για μένα έχει τελειώσει! Ετσι όπως τα έκανε άς τα λουστεί λέει χαρακτηριστικά.

Η Μαρίνα μαθαίνει για την επιστροφή του Παύλου και συγκρούεται μαζί του λίγο πριν την κηδεία του Άγγελου , ενώ ο Αστέρης λυγίζει και εξομολογείται στην Βασιλική όλο τον πόνο για την Αργυρώ. Συγχρόνως το χωριό μαζεύεται στις Μαρίνας, για να δώσουν τα σέβη τους στο νεκρό αλλά εμφανίζεται ο Παύλος μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει τα πάντα για Μαθιό και Βασιλική και καταρρέει

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 11 στις 6/10/2022
Επεισόδιο 11
Πέμπτη

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο και αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για το γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα η πίεση της εισαγγελέως οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις.

Ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι ίδια η ταυτότητα της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη κατά της Καλλιόπης. Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του, φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταυρό και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση…

Μέσα σε όλα αυτά, η Στέλλα λούζεται από κρύο ιδρώτα αφού τρέμει στην ιδέα πως η επιπλοκή που έχει εμφανιστεί στον Αστέρη μπορεί να του στοιχίσει την ίδια τη ζωή του… Έτσι κινεί Γη και ουρανό για να τον σώσει

πηγή

Αφήστε μια απάντηση