Παγιδευμένοι: Ότι έδωσε ως Ιάκωβος τα παίρνει πίσω ως Γεράσιμος

Ένα αγαπημένο πρόσωπο από τη «Γη της Ελιάς» θα δούμε να εμφανίζεται σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, ως Γεράσιμος.Παγιδευμένοι: Ότι έδωσε ως Ιάκωβος τα παίρνει πίσω ως Γεράσιμος

Πρόκειται για τον ηθοποιό Στέφανο Κυριακίδη, που ως Ιάκωβος στη «Γη της Ελιάς» αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές. Πλέον ο γνωστός ηθοποιός αφήνει πίσω του τον γαλαντόμο και καλοσυνάτο Ιάκωβο υποδυόμενος ένα πρόσωπο τελείως διαφορετικό από τον ήρωα που έπαιζε μέχρι πρότινος. Γιατί ο Γεράσιμος Μαρκέτος που θα υποδυθεί είναι ένας σκοτεινός χαρακτήρας που όλοι γύρω του τον τρέμουν.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: «Πέθανα και εγώ μαζί της…»

Παγιδευμένοι: Ότι έδωσε ως Ιάκωβος τα παίρνει πίσω ως Γεράσιμος

Αυτός είναι ο Γεράσιμος Μαρκέτος στους «Παγιδευμένους»

Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι επίσης ο πατέρας του Σπύρου και παππούς του εισαγγελέα Δημήτρη Μαρκέτου. Είναι χρόνια απομακρυσμένος από την οικογένειά του. Γεννήθηκε στην Κεφαλονιά, αλλά όταν ήταν ακόμη μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και τη μαφία.

Παντρεύτηκε και έκανε παιδιά, ενώ ήταν φυγάς και είχε βρει καταφύγιο στη γενέτειρά του. Αφού πέρασε πολλά χρόνια μεταξύ Πειραιά και Κεφαλονιάς, συνελήφθη από τον αδελφό του που ήταν αστυνομικός, αλλά αθωώθηκε. Μετά από αυτό, ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επαφή με την οικογένειά του. Ο Γεράσιμος, όμως, πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή, αλλά εξακολουθεί να γνωρίζει και να ελέγχει όλα όσα συμβαίνουν στον υπόκοσμο της περιοχής.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με τον δολοφόνο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *