Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 8 , 9 , 10 , 11 , 12

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 8 , 9 , 10 , 11 , 12Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 8 , 9 , 10 , 11 , 12 , . Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 8 , 9 , 10 , 11 , 12

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 8 στις 26/09/2022
Επεισόδιο 8
Δευτέρα

Η Αθηνά περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή με την Βαγγελιώ να της συμπαραστέκεται.
Η Μυρτάλη αφήνεται στον έρωτα του Αλέξη του άλλοτε εχθρού της. Η Μυρτάλη εξομολογείται στην Μαρίνα η οποία αντιδρά έντονα θεωρώντας πως η φίλη της λειτουργεί απερίσκεπτα και οι δυο τους μαλώνουν άσχημα.

Η έρευνα γύρω από τους θανάτους της Βιολέτας και της Νάντιας συνεχίζεται με τον Κουράκο να προειδοποιεί το Λυκούργο πως κολυμπάει σε επικίνδυνα νερά και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός.Ο Στάθης και η Εύα βρίσκονται σε σύγκρουση με τα προβλήματα της συγκατοίκησης να μην έχουν τέλος.

Μια νέα κοπέλα η Ράινα που είναι από την Βουλγαρία εμφανίζεται στο κλαμπ και ζητάει δουλειά ενώ ο Κουράκος δίνει εντολή στο Στράτο να αρχίσουν διακριτικά έρευνα για το συγκεκριμένο μαγαζί.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 9 στις 27/09/2022
Επεισόδιο 9
Τρίτη

Η δική της Αθηνάς συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης. Η κατάθεση της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο αλλά και την ίδια την Αθηνά. Το ηθικό της Αθηνάς πέφτει συνεχώς καθώς οι συγκρατούμενές της, της κάνουν τη ζωή κόλαση.

Ο Άρης δέχεται να μπει στο ψηφοδέλτιο που ετοιμάζει ο Δημοσθένης ενώ ο Πότης φλερτάρει με το συνδυασμό του Ισίδωρου.

Η Εύα συνειδητοποιεί πως κυκλοφορεί μία άσεμνη αφίσα της και γίνεται έξαλλη. Τα συναισθήματά της Μυρτάλης για το Χρήστο και τον Αλέξη είναι μπερδεμένα.Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 8 , 9 , 10 , 11 , 12

Το δίλημμα μεγαλώνει και εκείνη δείχνει να μην ξέρει τι ακριβώς θέλει. Η Εύα κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων για την επίμαχη αφίσα και είναι σίγουρη ότι υπεύθυνη για την κυκλοφορία της είναι η Αρετή.

Ενώ η δική βρίσκεται σε εξέλιξη ο Λυκούργος πηγαίνει μαζί με την Μαργαρίτα στο ελαιοτριβείο του Ιάκωβου και εκεί βρίσκουν κρυμμένο το όπλο του Ιπποκράτη που είχε βρει η Αθήνα πριν από την δολοφονία του Δημήτρη. Η αδερφή του Δημήτρη πληρώνει ψευδομάρτυρα ο οποίος καταθέτει στην δίκη δυσχεραίνοντας πάρα πολύ την θέση της Αθηνάς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η δολοφονία του Άγγελου αγκάθι για την ζωή του Αστέρη και της Βασιλικής

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 10 στις 28/09/2022
Επεισόδιο
Τετάρτη

Ο Αλέξης αισθάνεται μίσος για τον Χρήστο και βρίσκεται σε μεγάλη αναταραχή. Η Αρετή δανείζεται χρήματα από την Ασπασία και τα δίνει στο Θανάση για την επένδυση που σχεδιάζει.

Η Ράινά πιάνει δουλειά στο κλαμπ και κλέβει την παράσταση από τις υπόλοιπες κοπέλες. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πείσει την Ιουλία να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο της ενώ ο Γιώργης συνεχίζει να είναι αδιάφορος μαζί της.

Ο Αλέξης παλεύει ανάμεσα στην ψύχωση που έχει με την Μυρτάλη και την συμπάθεια που τρέφει για τον Χρήστο με αποτέλεσμα να θολώνει το μυαλό του κάθε φορά που τους βλέπει. Η Ράινά πιάνει δουλειά στο κλαμπ και ξεκινά τις κοινωνικές επαφές στο χωριό.

Η Μαρίνα πιέζει την Μυρτάλη να λογικευτεί. Η Ισμήνη βλέπει κατά λάθος το βίντεο της δολοφονίας και ζητά εξηγήσεις από το Λυκούργο ο όποιος αναγκάζεται να της πει την αλήθεια. Η Κατερίνα, μία φίλη της Στέλλας επικοινωνεί μετά από καιρό με την Χάιδω.

Πανικός επικρατεί στην οικογένεια Βρεττάκου όταν η μικρή Αγγελική πλησιάζει την πισίνα χωρίς σωσίβιο κινδυνεύοντας να πέσει Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη ίσως αλλάξει την πορεία της υπόθεσης αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτήν.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 11 στις 29/09/2022

Επεισόδιο 11
Πέμπτη

Η αποκάλυψη πως η Ασπασία έβαλε χέρι στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη προκαλεί την οργή του. Την προσβάλλει και μετά την διώχνει απ’ το σπίτι. Στο μεταξύ η Αρετή σοκάρεται από την είδηση του γάμου του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία.

Ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με την Μυρτάλη αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με το Χρήστο με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλεια και θυμό. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται

 

 

Η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από την μελλοντική συνεργασία με το Θανάση και την σχέση της μαζί του όμως εκείνος έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία.

Η Μαργαρίτα η οποία ενημερώνεται για αυτή την εξέλιξη την συμβουλεύει να προσέχει. Η Αντιγόνη εκμυστηρεύεται στην Ισμήνη ότι ζηλεύει τη Μαρίνα και την σχέση που έχει δημιουργήσει με τη μικρή Αγγελική.

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 12 στις 30/09/2022
Επεισόδιο 12
Παρασκευή

Η Ιουλία και ο Στάθης πίνουν καφέ και συζητούν για την πορεία που έχει πάρει η ζωή τους. Ο Κωσταντίνος πολιορκεί την Ισμήνη αλλά εκείνη δε δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Η Αλκμήνη δέχεται να συγκατοικήσει με την Ραινα και να μετακομίσει στο σπίτι της.

Ο Κωσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάση κάποιου σχεδίου. Η Ράινά αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χωριό και συστήνεται στο Στάθη και την Αρετή.

Η Άννα και ο Λεωνίδας καταφέρνουν να απομονωθούν στο σπίτι της Ευτυχίας αλλά η βραδιά δεν θα κυλήσει όπως σχεδίαζαν. Την ίδια απογοήτευση νιώθει και η Μυρτάλη οποία συνεχίζει να αισθάνεται παραμελημένη από το Χρήστο.

 

Παρά τις πολιτικές τους διαφορές ο Άρης με το Χρήστο αναπτύσσουν μια φιλία που δείχνει ότι θα αντέξει στο χρόνο. Η Ασπασία προειδοποιεί σε έντονο τόνο τον Πότη να κρατήσει κρυφό το μυστικό της Αρετής και του Θανάση.Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 8 , 9 , 10 , 11 , 12

Η Ισμήνη δε δίνει στον Κωσταντίνο την δεύτερη ευκαιρία που της ζητά. Ο Θανάσης βγαίνει ξανά για καφέ με την Αναστασία και της δείχνει πως έχει μετανιώσει που την παράτησε τότε στα σκαλιά της εκκλησίας. Οι αμφιβολίες του Κουράκου για την ενοχή της Αθηνάς μεγαλώνουν.

Η ένταση στη φυλακή συνεχίζεται και μια κρατούμενη μαχαιρώνει την Αθηνά. Η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Ισίδωρο και σε μια αυθόρμητη στιγμή είναι έτοιμη να αποκαλύψει στην Αγγελική ότι είναι κόρη της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση