Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 11, 12, 13, 14, 15

Τρία Μίλια Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 11, 12, 13, 14, 15. Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στον B’ κύκλο της αγαπημένης σειράς του star.

Η σειρά Τρία Μίλια προβάλλεται καθημερινά στις 17:30 έως τις 18:30 στο κανάλι του STAR.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 11 στις 26/9/ 2022
Επεισόδιο 11
Δευτέρα

Η Άννα επιστρέφει στο δωμάτιο και βρίσκει τον Βασίλη, αιμόφυρτο στο πάτωμα. Ζητάει τη βοήθεια της Φωτεινής και εκείνη φτάνει και επιβεβαιώνει το θάνατό του.

Καλούν τον Λευτέρη και εκείνος τις προειδοποιεί ότι θα θεωρηθούν ύποπτες. Στο μαγαζί του Χάρη επικρατεί γιορτινή ατμόσφαιρα. Έχουν μαζευτεί όλοι εκεί…

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 12 στις 27/9/ 2022
Επεισόδιο 12
Τρίτη

Ο Τίμος, ο Γεράσιμος, ο Στέφανος, η Φωτεινή και η Άννα, βρίσκονται συγκεντρωμένοι στο δημαρχείο, όπου ο Λευτέρης τους ανακοινώνει πως είναι όλοι τους ύποπτοι για το φόνο του Βασίλη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 70-71-72-73-74 από 9/1 ως 13/1/23

Ο Τίμος αντιδρά, αλλά ο Λευτέρης τους λέει πως είναι σίγουρος ότι ο δολοφόνος είναι ένας από αυτούς. Η Δέσποινα επισκέπτεται τον Νικόλα και τον ρωτάει αν γνωρίζει τι είναι αυτό που μπορεί να της κρύβει ο Τίμος.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 13 στις 27/9/ 2022
Επεισόδιο 13
Τετάρτη

Οι έρευνες για τη δολοφονία του Βασίλη συνεχίζονται. Ο Μιχάλης και η Φωτεινή αποκαλύπτουν στον Στέφανο την πραγματική ταυτότητα της Λίζας και εκείνος νιώθει προδομένος από εκείνη, αλλά και από τον Ευθύμη, που του έκρυβε την αλήθεια. Ο Τίμος ανησυχεί έντονα για την επίπτωση της υπόθεσης της δολοφονίας στη φήμη του ως δήμαρχος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός - σοκ: Δολοφόνος ξανά ο Μαθιός


Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 14 στις 28/9/ 2022
Επεισόδιο 14
Πέμπτη

Η Φωτεινή βρίσκει τον Μιχάλη αιμόφυρτο και του δίνει τις πρώτες βοήθειες. Ο Στέφανος μαθαίνει τι συνέβη και τρέχει αμέσως στην κλινική, κοντά στον αδελφό του.

Όσο ο Νικόλας προσπαθεί να δικαιολογήσει στον Γεράσιμο το μήνυμα, που έστειλε στην Κάτια, δέχεται και ο ίδιος ένα επείγον μήνυμα από τη Δέσποινα.

Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια: 15 στις 29/9/ 2022
Επεισόδιο 15
Παρασκευή

Ο Γεράσιμος προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον τραυματισμό του Μιχάλη. Όταν ανακαλύπτει ότι πυροβολήθηκε, αντιδρά πολύ άσχημα.

Ο μπράβος του Μερκίνη λέει στον Τίμιο ότι πρέπει να τηρήσει τη συμφωνία που είχε κάνει μαζί του. Η Λίζα πιέζει την Ελένη να αποκαλύψει στον Μιχάλη πως είναι έγκυος.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *