Δανάη Μπάρκα: Ο χωρισμός μετά από 8,5 χρόνια – Τι απαντάει για τη σχέση της με τον Τίμο Ζαχαράτο

Η γνωστή παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην προσωπική της ζωή.Δανάη Μπάρκα: Ο χωρισμός μετά από 8,5 χρόνια – Τι απαντάει για τη σχέση της με τον Τίμο Ζαχαράτο

Συγκεκριμένα, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε: «Έχοντας κάνει μια σχέση με σοβαρή προοπτική σε πιο μικρή ηλικία και έχοντας μεγαλώσει σε σπίτι καλλιτεχνών, είχα παραπάνω βιώματα από άλλα παιδιά της ηλικίας μου. Την κρίση των 30 μπορεί να την έχω περάσει νωρίτερα, οπότε τέτοια άγχη δεν έχω.

Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να πιέζουμε καταστάσεις, οτιδήποτε εκβιάζουμε είναι σαν να το διώχνουμε. Τώρα που περνάει ο καιρός φυσικά και λέω «τι θα γίνει τώρα; Θα έχω πέντε χρόνια την ίδια αντοχή, να ερωτευτώ, να κάνω παιδί;». Θεωρώ όμως αχαριστία να προβληματίζομαι για το μετά και να μην απολαμβάνω αυτό που ζω τώρα».

Διαβάστε Επίσης  Ξεσπά η Φίνου: «Όποιος δεν θέλει να βλέπει χοντρούλες, τα κουβαδάκια του και σε άλλη παραλία»

Δανάη Μπάρκα: Ο χωρισμός μετά από 8,5 χρόνια - Τι απαντάει για τη σχέση της με τον Τίμο Ζαχαράτο

Όταν ρωτήθηκε για τη μεγάλη της σχέση, την οποία προσπάθησε να προστατεύσει από τα media, η Δανάη Μπάρκα δήλωσε: «Η έκθεση που είχαμε περιοριζόταν σε συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως οι πρεμιέρες της μαμάς μου. Ούτε για εκείνον μιλούσα εύκολα στις συνεντεύξεις. Γενικά δεν θεωρώ ότι νοιάζεται και κανείς ιδιαίτερα για την προσωπική μου ζωή. Εμείς τους έχουμε κάνει να νοιάζονται γιατί τα λέμε.

Αν σταματήσουμε να μιλάμε για τη ζωή μας και λέμε άλλα αντ’ άλλα, αυτά θα θέλουν να ακούν. Μου αρέσει να μοιράζομαι τη χαρά μου αλλά δεν έχει συμβεί κάτι σοβαρό για να το ανακοινώσω. Ενώ φαίνεται ότι τα ξέρουν όλοι όλα για μένα, μπορεί να μην ισχύει».

Σχετικά με τον Τίμο Ζαχαράτο, η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Υπάρχει χημεία. Το πιο αστείο είναι με τον κόσμο που ενθουσιάζεται όταν μας πετυχαίνουν έξω. «Τι ωραία που σας βλέπουμε μαζί!» φωνάζουν. Μετά τη μεγάλη σχέση που είχα, δεν έχει υπάρξει κάτι τελεσίδικο, οπότε τα μετατρέπω όλα σε χιούμορ. Έχω μάθει να κρατάω μικρό καλάθι».

Διαβάστε Επίσης  Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης σε ηλικία 76 ετών Πέθανε ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Φλωρινιώτης.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν τελικά έχει σχέση, η ίδια απάντησε: «Εντάξει… καμία δεν συγκρίνεται με τα 8,5 χρόνια που περάσαμε με εκείνον τον άνθρωπο, στο ίδιο σπίτι κιόλας. Μέχρι και την πρώτη χρονιά της εκπομπής ήμασταν μαζί. Είναι σαν να δουλεύεις σερβιτόρος σε μια καφετέρια και μετά να γίνεσαι υπεύθυνος ή ιδιοκτήτης.

Σίγουρα αλλάζει η ζωή σου, άλλες ώρες δουλεύεις, άλλα όνειρα γεννιούνται. Η τηλεόραση έπαιξε ρόλο σε πολλές αλλαγές που ήρθαν στη ζωή μου. Σε ανθρώπους που έφυγαν και σε άλλους που έμειναν. Σίγουρα όμως δεν χωρίζεις από μια τόσο μεγάλη σχέση αν δεν υπάρχουν και άλλα προβλήματα».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *