Σασμός: Η Βασιλική περιμένει το παιδί του Μαθιού

Σασμός: Η Βασιλική περιμένει το παιδί του ΜαθιούΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Βασιλική περιμένει το παιδί του Μαθιού.

Τι θα συμβεί ανάμεσα στην Βασιλική και τον Μαθιό στην δραματική σειρά “Σασμός“; Η Βασιλική είναι ράκος με όλα όσα έχουν συμβεί, η απογοήτευση της είναι μεγάλη. Το ζευγάρι είναι από τους αγαπημένους ήρωες των τηλεθεατών.

Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Δεν είναι σε θέση να κατανοήσει όλα όσα έγιναν την ημέρα του γάμου της με τον άντρα της ζωής της. Εκείνη ντυμένη νύφη περιμένει να γίνει το όνειρο της πραγματικότητα, ενώ την ίδια στιγμή περνάνε χειροπέδες στον γαμπρό για μια φρικτή δολοφονία.

Διαβάστε Επίσης  Ο παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια 25,26,27,28

Η βασιλική βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Όλη της η ζωή περνάει μπροστά της σαν ταινία. Η γνωριμία της και η σχέση της, στα νιάτα της με τον Μαθιό, ο γάμος που την ανάγκασαν να κάνει με τον Στεφανή, η σύλληψη του Μαθιού την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους και οι κατηγορίες για τον φόνο του Άγγελου Βρουλάκη στοιχειώνουν της σκέψεις της.

Ο Μαθιός την κοιτάζει στα μάτια και ορκίζεται πως δεν είναι αυτός ο φονιάς. Της λέει όλη την αλήθεια για το πώς βρέθηκαν τα κλειστά του στο ιατρείο του Άγγελου Βρουλάκη. Η Βασιλική βρίσκεται σε απόγνωση.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι επόμενα επεισόδια: 63 , 64

Κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες της τελευταίας στιγμης, μιλούν για εγκυμοσύνη της Βασιλικής. Βέβαια είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για την εξέλιξη της σχέσης τους, σύμφωνα με το sport365, καθώς η ιστορία της δραματικής σειράς “Σασμός” μόλις ξεκίνησε να ξετυλίγει το κουβάρι…

Το ζευγάρι είναι από τους αγαπημένους ήρωες των τηλεθεατών, κατάφερε να φέρει δάκρυα πόνου αλλά και χαράς στα μάτια όλων. Έτσι λοιπόν η διαχείριση των δύο χαρακτήρων γίνεται πολύ προσεκτικά από τους σεναριογράφους.

Τομ θέμα είναι ότι μια εγκυμοσύνη της Βασιλικής ανατρέπει τα πάντα, αλλά μήπως ο Σασμός δεν είναι η σειρά των ανατροπών. Σύντομα θα σας έχουμε περισσότερα για το θέμα…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *