Παγιδευμένοι: Ένας άγνωστός άνδρας απειλεί τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ένας άγνωστός άνδρας απειλεί τον ΔημήτρηΠαγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ένας άγνωστός άνδρας απειλεί τον Δημήτρη.

Κι ενώ όλοι στη σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι, προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι με τις αποκαλύψεις γύρω από τον θάνατο της Μυρτώς, έρχεται ο Κοσμάς που με τα όσα καταθέτει αποδεικνύει πόσα ήξερε και κράταγε κρυφά!

Ο ίδιος δεν είναι απόλυτα «καθαρός» αφού κατά το παρελθόν είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση κάτι που του στοίχισε και το ναυτικό φυλλάδιο. Ωστόσο, αν και η κόρη του είναι στο πλευρό του πάντα και ο ίδιος εργάζεται σαν ψαράς αλλά συνεχίζει τις παρανομίες.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 34-35-36-37: μία συνάντηση που φέρνει μία μεγάλη αποκάλυψη

Μάλιστα τα όσα θα καταθέσει τον κάνουν να είναι σχεδόν ύποπτος! Από την άλλη ο εραστής της νεκρής, ετοιμάζεται να φύγει για να μην χρειαστεί να μπει στη διαδικασία της κατάθεσης!

 

Μία νέα αποκάλυψη για την κρυφή ζωή του αδερφού του θα φέρει τα πάνω κάτω και θα δοκιμάσει πάλι την εμπιστοσύνη του σε εκείνον. Η ανάγκη να μιλήσει ο Θοδωρής και να πει όλα όσα ξέρει είναι πλέον μονόδρομος. Θα το κάνει; και αν όχι τί είναι αυτό που τον κρατά και δεν μιλάει;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Επιστρέφει για να τα σαρώσει όλα – Οι εξελίξεις της πρώτης εβδομάδας

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά ο κόσμος της Άννας καταρρέει και με συνοδοιπόρο το Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στο δολοφόνο ή μήπως όχι ;

H εμφάνιση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του Δημήτρη, της Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία να βρεθεί ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τον αδερφό της Σταύρο.

Τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχο του. Όμως όλα παίρνουν άλλη τροπή για την οικογένειά του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλει ένας άγνωστος άντρας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση