Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 8, 9, 10 . Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1.

Η σειρά Παγιδευμένοι θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Τετάρτη στις 22.00

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 8 στις 3/10/22

Επεισόδιο 8

Δευτέρα

Μετά τις καταιγιστικές αποκαλύψεις του Κοσμά ο κόσμος της Αννάς καταρρέει και με συνοδοιπόρο το Δημήτρη βρίσκονται μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Ένα σταυροδρόμι που μπορεί να τους οδηγήσει στο δολοφόνο ή μήπως όχι ;

H εμφάνιση της πρώην αρραβωνιάστiκιας του Δημήτρη, της Κατερίνας, περιπλέκει την κατάσταση και γίνεται αιτία να βρεθεί ο Δημήτρης αντιμέτωπος με τον αδερφό της Σταύρο, τον οποίο θα ήθελε τώρα σύμμαχο του.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Βγαίνουν τα όπλα στο χωριό – Σε σοκ η Ευτυχία κι η Γιάννα

όλα παίρνουν άλλη τρόπη για την οικογένειά του Δημήτρη όταν στο σπίτι τους εισβάλει ένας άγνωστος άντρας.

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 9 στις 4/10/22

Επεισόδιο 9

Η Άννα προσπαθεί να φτάσει την αλήθεια μέσα του Θοδωρή με το δικό της αντί συμβατικό τρόπο έχοντας να αντιμετωπίσει την αντίθετη στάση του Δημήτρη.

ο Κοσμάς υποψιάζεται ότι η Άννα είναι η δικηγόρος του φονιά της κόρης του και γρήγορα επιβεβαιώνεται . Μετά από μια σειρά εκρηκτικών αποκαλύψεων ο Δημήτρης και η Άννα έχουν να αντιμετωπίσουν ηθικά και πρακτικά διλήμματα που ορθώνουν τοίχους ανάμεσα τους .

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Κλαίρη: «Με πρόδωσες, με έκανες να νιώθω ηλίθια»

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 10 στις 5/10/22

Επεισόδιο 10
Τετάρτη

η Άννα Μαθαίνει τι έκανε η αδερφή της το βράδυ που δολοφονήθηκε κι αυτή η σκληρή αλήθεια τη φέρνει αντιμέτωπη με τον Δημήτρη και ανάμεσα τους ετοιμάζεται να ξεσπάσει πόλεμος.

Από την άλλη, ο Θοδωρής κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του μετά από μια απόπειρα εναντίον του και όλοι προσπαθούν να μάθουν ποιος και γιατί θέλει να τον βγάλει απ’ τη μέση . Όλα δείχνουν ότι ο δρόμος για την αλήθειά είναι κλειστός αλλά μία ανακάλυψη της Άννας θα ανοίξει καινούργια μονοπάτια, πιο δύσκολα και πιο επικίνδυνα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *