Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακήΠαγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδιά της σειράς θα είναι ανατρεπτικές

Ο έμπειρος ηθοποιός Στέφανος Κυριακίδης μεταμορφώνεται για τις ανάγκες της σειράς «Παγιδευμένοι» σε έναν πολύ επιβλητικό χαρακτήρα. Θα είναι ο παππούς του Δημήτρη Μαρκέτου (που υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης) και ο πατέρας του Σπύρου Μαρκέτου (ρόλο  έχει ο Παύλος Ορκόπουλος).

Ο Κυριακίδης ως Γεράσιμος Μαρκέτος είναι ένας άνθρωπος με φοβερές διασυνδέσεις οι οποίες φθάνουν και μέχρι τον υπόκοσμο. Άνετος, γεμάτος αυτοπεποίθηση, σπινθηροβόλο βλέμμα και ηρεμία στη φωνή του.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Παιδί μου γιατί; Φωνάζει και ο κόσμος της γκρεμίζεται

 

Ο Γεράσιμος είναι πατέρας του Σπύρου . Όταν ήταν ακόμα μικρός ήρθε στον Πειραιά και έμπλεξε με τη νύχτα και την μαφία και κάποια στιγμή συνελήφθη από τον αδερφό του που ήταν αστυνομικός.

Ο Σπύρος δεν άφησε ξανά τον πατέρα του να έχει επί επαφή με την οικογένεια του αν και ο Γεράσιμος πάντα τους παρακολουθούσε από μακριά.Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος Μαρκέτος είναι χρόνια στη φυλακή

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Παύλος δίνει εντολή θανάτου για τον Αστέρη

Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στη φυλακή αλλά μετά την σύλληψη του Θοδωρή, πιστεύει πως ήρθε η ώρα να επέμβει και να βοηθήσει την οικογένεια του με τον τρόπο που εκείνος γνωρίζει καλύτερα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *