Παράδεισος των Κυριών: Μία εξαφάνιση τα ανατρέπει όλα

Παράδεισος των Κυριών: Μία εξαφάνιση τα ανατρέπει όλαΚαταιγιστικές οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο του «Παράδεισου των Κυριών» σήμερα (21/9) με τις ανατροπές να μην αφήνουν τους πρωταγωνιστές να πάρουν ανάσα. Η δολοφονία του Αριστείδη έχει φέρει στο προσκήνιο πολλά μυστικά και οι ήρωες παλεύουν να μείνουν ψύχραιμοι.Παράδεισος των Κυριών: Μία εξαφάνιση τα ανατρέπει όλα

Η Αμαλία το σκάει από το σπίτι της και πηγαίνει στον Ντίνο. Η επιστροφή της δίνει μία ελπίδα για το μέλλον τους.

Την ίδια στιγμή, όμως, ο Ντίνος δίνει εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα παρά τις αντιδράσεις των υπαλλήλων και της Μιράντας, που είναι υπεύθυνη του καταστήματος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Επεισόδια 50 -51-52-53

Μία εξαφάνιση, όμως, έρχεται και τα ανατρέπει όλα. Η Ντέπυ εξαφανίζεται από προσώπου γης. Ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον Αριστείδη ζωντανό. Τότε, μια νέα υπόθεση ανοίγει και πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η δολοφονία του Αριστείδη είναι πολύ πιο περίπλοκη απ’ ότι παρουσιάζεται.

Οι εξελίξεις, όμως, συνεχίζονται στο νέο επεισόδιο του «Παράδεισου των Κυριών» σήμερα (21/9), αφού ο Αποστόλης πληροφορείται τον θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες από την Βικτώρια.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Θοδωρής σκοτώνει εν ψυχρώ τον Κοσμά

Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του είναι να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη, πράγμα, όμως, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *