To τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Καζάκο από συγγενείς και φίλους

To τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Καζάκο από συγγενείς και φίλους Στον Περισσό η τελετή αποχαιρετισμού – Επιθυμία του Κώστα Καζάκου ήταν να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή.To τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Καζάκο από συγγενείς και φίλους 

Το παρών στην τελετή έδωσαν ο γιος του, Κωνσταντίνος Καζάκος, η κόρη του, Τζένη Καζάκου, η Τάνια Τρύπη όπως επίσης και η σύζυγος του, Τζένη Κόλλια, και τα τρία τους παιδιά, Αλέξανδρος, Ηλέκτρα και Μάγια.

«Παρών» ήταν και ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και η προκάτοχός του, Αλέκα Παπαρήγα.

Διαβάστε Επίσης  Ζακ Κωστόπουλος: Το νέο τραγούδι του Παυλίδη αφιερωμένο στη μνήμη του (video)

Η αποχαιρετιστήρια τελετή ξεκίνησε με την φωνή του Κώστα Καζάκου να αφηγείται για την γνωριμία του με τον Νίκο Καββαδία και στη συνέχεια να απαγγέλλει το ποίημα του Καββαδία, «Mal du depart» (Θα μείνω πάντα ιδανικός κι ανάξιος εραστής…).

To τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Καζάκο από συγγενείς και φίλους

Εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, η αποχαιρετιστήρια ομιλία πραγματοποιήθηκε από την Αλέκα Παπαρήγα, η οποία ξεκινώντας σημείωσε με συγκίνηση: «Με βαθιά θλίψη, Κώστα, σε αποχαιρετά η ΚΕ, τα μέλη, οι φίλοι του κόμματος, ο λαϊκός κόσμος που τον αγάπησες πολύ. Σε αποχαιρετάμε ως τον σπουδαίο κομμουνιστή καλλιτέχνη, τον αγαπημένο, τον πολύτιμο σύντροφό μας στα μικρά και τα μεγάλα, στα εύκολα και τα δύσκολα, στις χαρές και τις πίκρες της ζωής και του αγώνα».To τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Καζάκο από συγγενείς και φίλους 

Διαβάστε Επίσης  Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το Nomads!

 

Υπενθυμίζεται ότι, ο Κώστας Καζάκος έφυγε από τη ζωή στις 13 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 87 ετών, έπειτα από νοσηλεία μερικών εβδομάδων στον Ευαγγελισμό, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα. Επιθυμία του ήταν να δωρίσει το σώμα του στην Ιατρική Σχολή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *