Σασμός: «Δυο αδέρφια νεκρά από χέρια Σταματάκηδων»

Σασμός: «Δυο αδέρφια νεκρά από χέρια Σταματάκηδων»Ο θάνατος του Άγγελου επαναφέρει το πένθος στους Βρουλάκηδες στην σειρά Σασμός, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Μαθιός Σταματάκης, σύμφωνα με τις κατηγορίες, είναι ο φονιάς. Η Αργυρώ τρελαίνεται με τις αποκαλύψεις καθώς ο εφιάλτης ξανά ζωντανεύει και όλοι προσπαθούν να την συνετίσουν.Σασμός: «Δυο αδέρφια νεκρά από χέρια Σταματάκηδων»

Τι θα δούμε απόψε 20/9 στην σειρά Σασμός;

Η σύλληψη του Μαθιού για τον φόνο του Άγγελου πέφτει σαν βόμβα στην οικογένεια Βρουλάκη! Θολωμένη από θυμό για την δολοφονία του Άγγελου, η Αργυρώ εισβάλλει στο σπίτι των Σταματάκηδων, απόψε στην σειρά Σασμός. Ο Μαθιός ορκίζεται στη Βασιλική ότι δεν σκότωσε εκείνος τον Άγγελο, ενώ την ίδια στιγμή ο Μανόλης, που βασανίζεται από τύψεις για το φόνο, μπαίνει ξανά στο κάδρο των ερευνών ως πιθανός μάρτυρας.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Κορίνα νιώθει εξευτελισμένη μετά την αποκάλυψη

Η Σοφία και ο Τάσος εκφράζουν τις επιφυλάξεις τους στη Στέλλα, για την απόφασή της να υπερασπιστεί τον Μαθιό. Οι Βρουλάκηδες βυθίζονται για ακόμα μια φορά στο πένθος στην σειρά Σασμός. Ο θάνατος του Άγγελου σκορπά την θλίψη και ο πόνος είναι ανείπωτος. Άλλος ένας νεκρός στην οικογένεια τους και όπως όλα δείχνουν από χέρια Σταματάκη!  Σασμός: «Δυο αδέρφια νεκρά από χέρια Σταματάκηδων»

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *