Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή βρίζει τη Βασιλική: «Παλιοθήλυκο!»

Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή βρίζει τη Βασιλική: «Παλιοθήλυκο!»Η Αρετή και η Βασιλική πιάνονται ξανά στα χέρια, στην γη της ελιάς. Μόλις η Αρετή μαθαίνει πως η κόρη της κάλεσε την ερωμένη του πατέρα της στον γάμο, ξεσπά έντονα. Μία τυχαία συνάντηση στη μέση του δρόμου θα είναι αρκετή για να “σκοτωθούν”. Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή βρίζει τη Βασιλική: «Παλιοθήλυκο!»

“Παλιοθήλυκο!” θα την φωνάξει στους δρόμους της Αρεόπολης. “Κάλεσες την ερωμένη του πατέρα σου στο γαμήλιο τραπέζι και όχι τη μάνα που σε γέννησε!”. Η Βασιλική θα την κοιτάξει κατάματα, με απόλυτη ψυχραιμία. Άλλωστε, τι να της απαντήσει;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Επεισόδια 188 - 189 - 190 - 191

Στο μεταξύ, ο Λυκούργος έχει στα χέρια του ένα βίντεο το οποίο αποφασίζει να δώσει στον Κουράκο. Η Μαργαρίτα εντοπίζει ένα πτώμα στο βουνό και ειδοποιεί τις Αρχές. Σύντομα αποκαλύπτεται πως πρόκειται για τον Ανέστη.

Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή βρίζει τη Βασιλική: «Παλιοθήλυκο!»

Ο Πότης διαρρέει τα νέα στο χωριό, η Ευτυχία τρομοκρατείται και η Άννα προσπαθεί να την ηρεμήσει. Ο Δημοσθένης πείθει τον Στάθη να κατέβει μαζί του στον συνδυασμό ως δημοτικός σύμβουλος. Εκείνος όμως δηλώνει στην Εύα πως είναι διστακτικός με αυτό το βήμα. Την ίδια πρόταση κάνει και ο Ισίδωρος στη Χάιδω, η οποία δεν αργεί να πει το «ναι». Ο Μάνος και η Μαρίνα ενημερώνουν την Αντιγόνη πως η μικρή Αγγελική θα μείνει μαζί τους στη Μάνη κι εκείνη μένει άναυδη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ ράκος μετά την συνάντησή της με τον Αστέρη

Η Βασιλική μπλέκει σε περίεργα μονοπάτια και η Αρετή της κάνει τη ζωή ακόμη πιο δύσκολη, στην γη της ελιάς..Η Γη της Ελιάς – Η Αρετή βρίζει τη Βασιλική: «Παλιοθήλυκο!»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση