Τηλεοπτικές σειρές: 8 πρεμιέρες σε 5 κανάλια σήμερα το βράδυ

Τηλεοπτικές σειρές: 8 πρεμιέρες σε 5 κανάλια σήμερα το βράδυΚραταιές εποχές της ελληνικής τηλεόρασης αναβιώνουν σήμερα το βράδυ, όπου θα δούμε όχι μία, όχι δύο αλλά… οχτώ πρεμιέρες τηλεοπτικών σειρών. Δύο αγαπημένες σειρές επανέρχονται με τον ανανεωμένο δεύτερο κύκλο τους ενώ άλλες έξι ολοκαίνουργιες κάνουν πρεμιέρα, απόψε, στην ελληνική τηλεόραση, με το τηλεοπτικό κοινό πραγματικά να μην ξέρει τι να… πρωτοδεί!Τηλεοπτικές σειρές: 8 πρεμιέρες σε 5 κανάλια σήμερα το βράδυ

Η Γη της Ελιάς


Η δημοφιλής σειρά του Ανδρέα Γεωργίου έρχεται με εξελίξεις που ελάχιστοι φανταζόντουσαν ένα χρόνο πριν, όταν ξεκινούσε η προβολή της από το MEGA. Απόψε στις 21:00 κάνει πρεμιέρα ο δεύτερος κύκλος, ο οποίος προμηνύεται γεμάτος ανατροπές αλλά και νέα πρόσωπα να κάνουν την είσοδο τους στην σειρά!

 

Σασμός

Η άλλη επιτυχημένη σειρά της προηγούμενης σεζόν που συνεχίζει με δεύτερο κύκλο επεισοδίων τη φετινή χρονιά, δεν είναι άλλη από τον Σασμό. Οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες επανέρχονται απόψε στις 21:00 στον ALPHA, με την είσοδο του Στέλιου Μάινα στην σειρά να είναι το… αλατοπίπερο της δεύτερης σεζόν.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με τα συναισθήματα του

 

Έρωτας Φυγάς

Μια πολλά υποσχόμενη, καθημερινή, με τίτλο ‘Έρωτας Φυγάς’ κάνει πρεμιέρα σήμερα στο OPEN. Σπουδαία ονόματα (Πέμη Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Γεράσιμος Γεννατάς κ.α) αλλά και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία θα αρχίσει να ξετυλίγεται από σήμερα το απόγευμα (17:45), αναμένοντας να μαγνητίσει τα βλέμματα των τηλεθεατών!

 

Άγρια Γη


Λίγο αργότερα (18:50) μια ακόμα καθημερινή σειρά, με τίτλο ‘Άγρια Γη’ κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΙ. Αγάπη, μίσος και εκδίκηση συνυπάρχουν, με τους Ζέτα Δούκα, Παναγιώτα Βιτετζάκη και Στέφανο Μιχαήλ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους!

 

Γλυκάνισος


Παραμένουμε στον ΣΚΑΙ όπου για την prime time ζώνη (21:00) φέτος έχει επιλέξει μια σειρά που μας θυμίζει λίγο… Μανούσο Μανουσάκη προ δεκαετίας! Ο Στρατής και η Ραζάν βιώνουν έναν πολύ δυνατό αλλά και παράνομο έρωτα με φόντο την Λέσβο. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς Γλυκάνισος θα δούμε τον Γιώργο Παπαγεωργίου και την Έλενα Πιερίδου!

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Καυτές σκηνές ανάμεσα σε Πηνελόπη και Μελέτη

 

Ο Παράδεισος των Κυριών


Τι κρύβεται πίσω από την αστραφτερή βιτρίνα του πολυτελούς καταστήματος; Ψέματα, έρωτες, ίντριγκες και δολοφονίες! Ο Παράδεισος των κυριών κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 20:00 και θα ανοίγει τις… πόρτες του στους τηλεθεατές Δευτέρα – Πέμπτη!Τηλεοπτικές σειρές: 8 πρεμιέρες σε 5 κανάλια σήμερα το βράδυ

 

Εκτός Υπηρεσίας


Με δύο ολοκαίνουργιες σειρές χτίζει τη νέα prime time ζώνη του ο ANT1, μια κωμική και μια δραματική. Την αρχή, λοιπόν, κάνει η κωμική σειρά ‘Εκτός Υπηρεσίας΄, η οποία έρχεται απόψε (21:00), βασιζόμενο σε μια ανατρεπτική ιστορία που υπόσχεται απολαυστικά σκηνικά για τους τηλεθεατές!

 

Παγιδευμένοι


Αμέσως μετά (22:00) παίρνει σειρά η νέα δραματική σειρά του ANT1 με τίτλο ‘Παγιδευμένοι’, η οποία θα προβάλλεται Δευτέρα – Τετάρτη. Εκεί, όπου ένα νεαρό κορίτσι δολοφονείται και όλοι αναζητούν τον δολοφόνο. Ή σχεδόν όλοι! Μια ιστορία που υπόσχεται να διχάσει το τηλεοπτικό κοινό!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *