Η Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα σήμερα – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο

Η Γη της Ελιάς: Πρεμιέρα σήμερα – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιοΗ «Γη της Ελιάς» κάνει πρεμιέρα σήμερα 19/9 στις 9 στο MEGA και οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

Κωνσταντίνος και Δημοσθένης να έρχονται σε σύγκρουση με τον δεύτερο να αποδεικνύει πόσο αδίστακτος κι επικίνδυνος είναι.

«Ήρθα σ’ επαφή με μία κοπέλα που δε θέλαμε να μιλήσει με τίποτα. Ήταν μία Νάντια. Δούλευε για εμάς, αλλά τελικά έκανε νερά. Κρίμα. Είχε χαρίσματα που δεν σου κρύβω τα είχα απολαύσει κι εγώ…», τονίζει ο Δημοσθένης με τον Κωνσταντίνο να παρακολουθεί αποσβολωμένος και σοκαρισμένος.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αφήνει σύξυλο να περιμένει τον Γιώργη στην εκκλησιά

«Ο πεθερός μου τι σχέση έχει με αυτό;», απαιτεί να μάθει ο Κωνσταντίνος. «Αυτή πήγε και τον βρήκε. Θέλαμε να μάθουμε τι του είπε. Ο πεθερός σου λέει πως ούτε καν την ήξερε», του απάντησε ο Δημοσθένης, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν πιστεύει ότι ο Λυκούργος λέει την αλήθεια.

Ο Κωνσταντίνος ήδη από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου στη «γη της ελιάς» θα έρθει σε σύγκρουση με τον Δημοσθένη. Θα ζητήσει να τον αφήσουν ελεύθερο, αφού θεωρεί πως δεν γνωρίζει τίποτα. Τι θα κάνει ο Δημοσθένης; Η συνέχεια σήμερα!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης στα άκρα με την Ευτυχία!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *