Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη τρελαίνεται από ζήλια για την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη τρελαίνεται από ζήλια για την ΜαρίναΚι όμως, η Μαρίνα και ο Μάνος περνούν τα σκαλιά της εκκλησίας, για να κρατήσουν στην αγκαλιά τους την μικρή Αγγελική, αγνοώντας την Αντιγόνη, στην γη της ελιάς. Ο γάμος αυτός πραγματοποιείται τόσο από αγάπη, όσο και από την επιθυμία να κρατήσουν το παιδί αυτό στην αγκαλιά τους.Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη τρελαίνεται από ζήλια για την Μαρίνα

Οι μέρες περνούν και η μικρή Αγγελική έρχεται στη Μάνη. Η Αντιγόνη την γνωρίζει, νομίζοντας πως μπορεί να το διαχειριστεί. Βέβαια, αυτό δεν επιτυγχάνεται με επιτυχία… Η Μαρίνα και η Αγγελική περνούν χρόνο μαζί και έρχονται όλο και πιο κοντά.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη: Ο Στάμου αποχαιρετάει την Ελπίδα

Η Αντιγόνη αντικρίζει την κόρη της να λέει μαμά την κολλητή της φίλη και χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Λυγίζει και φτάνει πολύ κοντά στο να πιάσει το παιδί και να πει την σκληρή αλήθεια..

Όσα θα δούμε στην μεγάλη πρεμιέρα

 

Μετά τη σύλληψη της Αθηνάς, την ημέρα του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής, ο Λυκούργος επιστρέφει στο σπίτι του προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν. Οι δυσάρεστες εκπλήξεις όμως δεν έχουν σταματήσει. Μπροστά στα μάτια του θα συμβεί ένα συγκλονιστικό γεγονός που θα τον μπλέξει σε μια πολύ επικίνδυνη ιστορία. Στο μεταξύ, ο Κουράκος πιέζει την Αθηνά να ομολογήσει για τη δολοφονία του Δημήτρη. Εκείνη είναι απελπισμένη, καθώς συνειδητοποιεί πως όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της.

Ο δρόμος για την προφυλάκισή της έχει ανοίξει και η Αθηνά σύντομα θα γνωρίσει την αγριότητα της φυλακής. Η Μαρία μαθαίνει από τις ειδήσεις τι έχει συμβεί και αμέσως κατεβαίνει στη Μάνη για να βρεθεί κοντά στη κόρη της… Η Αντιγόνη και η Μαρίνα έρχονται αντιμέτωπες για την μικρή Αγγελική και όλα αλλάζουν, στην γη της ελιάς.Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη τρελαίνεται από ζήλια για την Μαρίνα

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αλκμήνη και Κωνσταντίνος καταστρώνουν σχέδιο κατά της Ισμήνης

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *