Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 8-9-10-11-12-13-14-15

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 8-9-10-11-12-13-14-15

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις περιλήψεις των επεισοδίων  8-9-10-11-12-13-14-15

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, επόμενα επεισόδια 8-9-10-11-12-13-14-15

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τετάρτη 14/9/22 Επεισόδιο 8

Επεισόδιο 8ο: Ο Παναγής τα ‘χει χάσει από τη χαρά του που θα γίνει μπαμπάς, ενώ η Κατερίνα τα ’χει χάσει… γενικώς! Ο Πετράν με τον Σώτο, πάλι, συνεχίζουν να ψάχνουν το χαμένο αβγό, σίγουροι πια ότι η τσάντα τους βρίσκεται στα χέρια του Σίμου, την ώρα που ο Τζώρτζης έχει χάσει τα αβγά και τα πασχάλια και ζητάει από τον Κανέλλο να βάλουν τη φιλία τους… πάνω απ’ όλα!

Η Καλλιόπη είναι ακόμα έξαλλη με τον Χαραλάμπη, αλλά τη… νύφη την πληρώνουν ο Ηλίας με τη Φιλιώ, που δεν μπορούν να ησυχάσουν ούτε λεπτό. Η Αγγέλα, πάλι, συνεχίζει τις μπίζνες με τη Βαλέρια και κοντεύει να πείσει όλο το χωριό να δοκιμάσει τα θαυματουργά καλλυντικά της «Θαυμαζόλ». Τα δύο αδέρφια μπουκάρουν στο σπίτι του Χαραλάμπη, την ώρα που η Τούλα μοιράζει τεστ εγκυμοσύνης. Ποια είναι έγκυος, τελικά, στον Πλάτανο;

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Πέμπτη 15/9/22 Επεισόδιο 9

Επεισόδιο 9ο: Η Τούλα είναι σίγουρη πως το θετικό τεστ εγκυμοσύνης είναι αυτό της Κατερίνας και η Χρύσα πανηγυρίζει που δεν περιμένει παιδί… αγνώστου πατρός. Την ίδια ώρα, η Σύλβια βλέπει όλο και πιο θετικά τον γκουρού Σώτο, και απ’ ό,τι φαίνεται φταίει ο έρωτας για ό,τι της συμβαίνει.

Ο Σώτος και ο Πετράν εγκλωβίζονται στο σπίτι του Χαραλάμπη, στην προσπάθειά τους να πάρουν στα χεριά τους την πολυπόθητη τσάντα. Η Κατερίνα, πάλι, εγκλωβίζεται κάπου ανάμεσα στο ένστικτο του Παναγή και τα προφητικά όνειρα της Φιλιώς και αρχίζει να χάνει τον εαυτό της. Κι ενώ ο παπάς μας προσπαθεί να εμποδίσει τη Βαλέρια να πιει νερό από τη μαγική βρύση, εκείνη πίνει για να του σπάσει τα νεύρα και τελικά τρελαίνεται… για πάρτη του!

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Παρασκευή 16/9/22 Επεισόδιο 10

Επεισόδιο 10ο: Ο παπάς μας έχει μεταμορφωθεί από τραγόπαπας σε αντικείμενο του πόθου, στα μάτια της Βαλέριας αν μη τι άλλο, που τον κυνηγάει σε όλο το χωριό. Ο Χαραλάμπης πάλι νομίζει πως τον κυνηγάει η άνοια και ο Θύμιος βάζει τα δυνατά του για να του το «επιβεβαιώσει». Η Καλλιόπη είναι σίγουρη ότι τα αβγά φέρνουν κακή τύχη και αποφασίζει να τα ξεφορτωθεί, ενώ ο Σώτος βρίζει την τύχη του, αφού ως «σωστός» γκουρού πρέπει να μάθει να χορεύει τον χορό της… γονιμότητας.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα: Όλγα και Ξένια στα μαχαίρια για τη διαθήκη

Ο Παναγής και η Κατερίνα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν πως θα γίνουν γονείς, την ώρα που ο Τζώρτζης τούς ζητάει μια μεγάλη χάρη. Ποιος θα είναι αυτός που θα πάρει στα χέρια του το αληθινό αβγό, που ο Εγκέφαλος περιμένει πως και πως, έτοιμος να εκραγει.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Δευτέρα 19/9/22 Επεισόδιο 11

Επεισόδιο 11ο: Ο Πετράν έχει αγχωθεί πολύ, μετά το απειλητικό μήνυμα από τον Εγκέφαλο, και κανονίζει άρον άρον έφοδο στο σπίτι της Φιλιώς για να κλέψει τα αβγά. Ο Τζώρτζης, πάλι, κανονίζει το τέλειο ραντεβού με τη Χρύσα και κάνει ψυχολογικό πόλεμο στην Κατερίνα, προκειμένου να το χρηματοδοτήσει, ενώ ο παπάς μας κανονίζει εξορκισμό… μοναχά για πάρτη του, αφού δεν μπορεί να πάψει να σκέφτεται τη Βαλέρια.

Ο Σώτος βρίσκεται «εγκλωβισμένος» σε ρομαντικό τετ α τετ με τη Σύλβια, που καταφέρνει να ανακαλύψει το μοναδικό κοινό που έχουν οι δυο τους και ζει το όνειρο! Την ίδια ώρα, ο Πετράν καταφέρνει να μπει κρυφά στο σπίτι της Φιλιώς αλλά, για κακή του τύχη, δεν έχουν πέσει όλοι για ύπνο και η τσιρίδα της Καλλιόπης αντιλαλεί σε όλο τον Πλάτανο.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τρίτη 20/9/22 Επεισόδιο 12

Επεισόδιο 12ο: Η Αγγέλα κάνει το λάθος να μεταβιβάσει τις μετοχές της στη Βαλέρια, ενώ ο Θοδωρής κάνει το λάθος να ανοίξει κόντρα με τον μπακάλη μας. Ο Σώτος αναλαμβάνει να μάθει από την Καλλιόπη τι έκανε με τα αβγά, αλλά είναι χαμένος… από χέρι. Χαμένος είναι και ο Τζώρτζης, που αντί να πάει τη Χρύσα ραντεβού με ιστιοπλοϊκό, αναγκάζεται να την πάει ραντεβού με μια τρύπια βάρκα.

Ο Ηλίας με τον Θύμιο προσπαθούν να βάλουν πόστα τη Μάρμω για τα καμώματα της Σύλβιας, αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να την εκνευρίσουν. Κι ενώ ο Χαραλάμπης αποφασίζει να ζητήσει τα ρέστα από την Καλλιόπη για το καταραμένο αβγό που του δώρισε, ο Σώτος, μέσα στην απελπισία του, αποφασίζει να της κάνει τον… ωραίο και καταλήγει να γίνει η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα στο ζεύγος Ανανιάδη-Μαργαρίτη!

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τετάρτη 21/9/22 Επεισόδιο 13

Επεισόδιο 13ο: Ο Χαραλάμπης και η Καλλιόπη γίνονται μαλλιά κουβάρια και το διαζύγιο μοιάζει να είναι μονόδρομος, ενώ τα σκάγια παίρνουν και τον Σώτο. Η κατάσταση της Χρύσας είναι «μια γυναίκα, δυο άντρες κομπολόι δίχως χάντρες» και το κορίτσι μας βρίσκεται σε αδιέξοδο, την ώρα που ο Πετράν εξελίσσεται σε απειλή προς όλες τις κατευθύνσεις.

Διαβάστε Επίσης  Γη της Ελιάς: Η Αλκμήνη λέει ναι, στην πρόταση γάμου της Αντωνίας

Η Βαλέρια αποχαιρετάει το χωριό «όπως του αξίζει» και ετοιμάζεται να φύγει μια για πάντα, ενώ ο παπάς θέλει να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του, αφού τη βλέπει μέχρι και στον ύπνο του. Η Κατερίνα είναι σίγουρη πως ο Πετράν κάτι κρύβει, το ίδιο και η Σύλβια, που μαζεύει όλους τους κοινοβιακούς για να στριμώξουν τον Σώτο. Τι τιμωρία ετοιμάζει η Σύλβια στον ψευτογκουρού και τι πήγε στραβά με τα σχέδια της Βαλέριας, που φαίνεται να το πάει ντουγρού για νευρικό κλονισμό;

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Πέμπτη 22/9/22 Επεισόδιο 14

Επεισόδιο 14ο: Το κοινόβιο μετατρέπεται σε… λαϊκό δικαστήριο και τα μέλη του συνεδριάζουν, για να αποφασίσουν πώς θα τιμωρήσουν τα δυο αδέλφια για την απάτη τους. Οι υπόδικοι, όμως, καταλήγουν φυγόδικοι, καθώς βρίσκουν τυχαία το ένα από τα αβγά και εγκαταλείπουν το κοινόβιο άρον άρον, για να το πάνε στον Εγκέφαλο.

Το σχέδιο του Θύμιου και του Ηλία, να συκοφαντήσουν τα προϊόντα που πουλάνε οι κοινοβιακοί στο χωριό, στέφεται με απόλυτη επιτυχία και το εν αποστρατεία λαγωνικό του Πλατάνου, ξεκινά παρακολούθηση, για να τους ξεμπροστιάσει. Η Βαλέρια ζει ένα δράμα, το ίδιο και η Αγγέλα, που έπεσε στην παγίδα της και της πούλησε τις μετοχές της «Τρουφέξ». Ένα δράμα ζούνε και ο Πετράν με τον Σώτο όμως, αφού το αβγό που πάνε στον Εγκέφαλο αποδεικνύεται ιμιτατιόν και πρέπει να ψάξουν τρύπα να κρυφτούν.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Παρασκευή 23/9/22 Επεισόδιο 15

Επεισόδιο 15ο: Η Φιλιώ και η Κατερίνα προσπαθούν να χωνέψουν το νέο ότι η γιατρέσσα μας δεν είναι έγκυος, ενώ ο Χαραλάμπης δεν μπορεί να το χωνέψει με τίποτα πως οι κοινοβιακοί διακινούν απαγορευμένες ουσίες. Η Βαλέρια ξανά προς τη δόξα τραβά, αφού έχει νέο σχέδιο και νέο συνεργάτη, το ίδιο και ο Πετράν, ο οποίος σχεδιάζει να βρει τα άλλα δύο αβγά το συντομότερο με τη βοήθεια της… Τούλας.

Ο Παναγής είναι απαρηγόρητος με τα νέα που του φέρνει η Κατερίνα από τον γυναικολόγο, απαρηγόρητη είναι όμως και η Χρύσα, η οποία απ’ ό,τι φαίνεται έχει χωρίσει τον πατέρα του παιδιού της… όποιος κι αν είναι αυτός! Η Σύλβια ετοιμάζεται να γίνει καφετζού, προκαλώντας πολλαπλά «εγκεφαλικά» στον Θύμιο, ενώ ο Χαραλάμπης ετοιμάζεται να συλλάβει τον… παπά!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *