Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Τσιλιμπούρδιζε, τα πάντα γινόταν εν γνώσει της Ελπίδας Νίνου»

  • Post category:lifestyle

Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Τσιλιμπούρδιζε, τα πάντα γινόταν εν γνώσει της Ελπίδας Νίνου»Στα δικαστήρια έφτασε το πρωί της Τρίτης ο Σπύρος Μπιμπίλας, προκειμένου να καταθέσει στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Τσιλιμπούρδιζε, τα πάντα γινόταν εν γνώσει της Ελπίδας Νίνου»

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ σύμφωνα με τα αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» και ο δημοσιογράφος, Θάνος Βάγιος, ανεβαίνοντας στο βήμα, μίλησε για την σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη την οποία χαρακτήρισε ως «πραγματική αγάπη».

Παράλληλα, είπε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας άνθρωπος που… τσιλιμπούρδιζε.

Διαβάστε Επίσης  Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Meghan Markle!

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως όσα έγιναν ήταν εν γνώση της συζύγου της, της Ελπίδας Νίνου. Ότι τόσα ο Πέτρος Φιλιππίδης όλα τα χρόνια που ήταν πρωταγωνιστής σε μεγάλα θέατρα και μεγάλες τηλεοπτικές σειρές, συνήθιζε να έχει παράλληλες σχέσεις με συμπρωταγωνίστριές τους, πάντα εν γνώσει της συζύγου του», ανέφερε η πρωινή εκπομπή του ANT1 για την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας σε άλλο σημείο της κατάθεσης του υποστήριξε πως στο παρελθόν η Ελπίδα Νίνου του είχε εξομολογηθεί πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συνάψει σχέση με μια φίλη του γιου τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Φουρέιρα πάει σε gay party στο «γήπεδο» της Νέτα!

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε πως η Ελπίδα Νίνου τον πήρε τηλέφωνο και του είπε: «Σπύρο μου με εγκατέλειψε ο Πέτρος. Μου πέταξε χίλια ευρώ στο πρόσωπο και μου είπε, “με αυτά θα ζήσεις τώρα”».Σπύρος Μπιμπίλας για Πέτρο Φιλιππίδη: «Τσιλιμπούρδιζε, τα πάντα γινόταν εν γνώσει της Ελπίδας Νίνου»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση